Mohol by to byť reflux? Má 22 mesiacov
Maminy dnes som bola s malou (22 mes.) trosku vonku..behala hore dole..stale nieco dvihala zo zeme..pri jednom takomto skrceni ked sla zas zobrat do rucky hrst kamienkov z nej vybehlo asi tak deci takej mliecnej vody..ako sa zohla tak vygrcla zo seba..rano pila mliecko potom trochu chlebika spapala a potom jablkovo jogurtovu vyzivu..je to ešte prejav refluxu?..zvyknu to robit aj vase deti sem tam?..dakujem za kazdu jednu odpoved.
@dzulli1980 na rano vypila flasu mlieka potom trochu chlebika s maslom a potom tu vyzivu..vypila za tym cajik a sli sme von..v kociku sa hned zacala hadzat hore dole ze chce behat..tak som ju vybrala..zacala utekat hore dole a ona hned musi vsetko zo zeme zbierat..kamienky, obaly z cukrikov..a ako sa tak zohla asi 5 krat tak vygrcla a teraz neviem ci to je tym alebo tym ze predtym doma vybrala zo smetneho kosa stary cumel co som nasla pod gaucom a vyhodila..a dala si ho hned do pusy...samozrejme
Ani nie reflux podla mna ale normalne proste bola napapana, napita, vela ste sa zohybalo tak jej jednoducho vybehlo nazad, nemusis sa vobec strachovat
Co ved to sa normalne stava aj mne, ked sa napriklad naobedujem a potom idem taka najedena upratovata, nakladam umyvacku alebo umyvam dlazku a podobne :D Hrozne to nemam rada, je to strasne neprijemne

Nemusí to byť reflux ... ak bola dobre najedená, mala v brušku viac vodičky, čaju, mohla sa viac ponamáhať, trošku silnejšie si pritisnúť na bruško, keď sa skláňala ... našej sa to tiež sem-tam stalo, keď bola mladšia.