Môj 13 mesačný syn je iný
Ahojte. V prvom rade Vam chcem povedat je to moje prve dieta a chcem sa len ujistit ci uz to niektora s mamiciek zazila. Moj syncek ma 13 mesiacov. Sem tam sa hra s kolieskami (nie dlho, nerad sa mojka a niekdy naozaj niekedy sa jemne bije po uškach ( idu nam vsak zuby neviem ci to spolu suvisi). Moj partner uz ma dve deti a hovori ze je uplne normalne co robi mne sa to vsak nepaci. Dakujem za kazdy radu aj hejt 😁
Môj keď je v zápale hry tak sa bucha za ušami a má 7rokov a je úplne normálny🤭😉
@lucilaines dnesny zazitok. Lezim, resp. snazim sa lezat s covidom, kasel jak tuberak, muz tiez, deti uz celkom zdrave, az na sople a dcera krici z kuchyne. Mamiiii, pod rychlo sem, oblial ma. A prideme tam a ona sa najmensiemu 15 mesacnemu snazila vytrhnut z ruk olivovy olej a co sa stalo? Cela skoncila od oleja, od vlasov az po nohy...No a vcera z tej istej skrinky vylovil 7 dcl pohar, kde mam pohankovu instantnu kasu a drb o dlazbu, rozbite. A dnes tam ide znova a vyhadzuje dalsie veci. Problem je, ze som nestihla kupit tie poistky a mame tak malu kuchynu, ze fakt to nemam kde inde mat. A starsi dvaja si dali povedat "nono", toto sidlo ani za svet 😅
A pride mi uplne normalny 🙂
Preco by mal 13 mesacny dostavat tresr za vyhadzovanie veci? V tom veku ich to najviac bavi. Sorry, nie on je divny ale ty.
@lavinis sorry ale jasne som napisala ze som to urobila dva krat... pises ako keby som v tom pokracovala. Zdrz sa radsej komntara ak si neprecitas celu diskusiu 😉
Ahoj prosím Ta ako ste na tom dnes ?

Usne bubienky nevmtympanovali. Mali ich akoby podtlakom preliacene do vnutra ucha.