icon

Môj 13 mesačný syn je iný

1. apr 2022

Ahojte. V prvom rade Vam chcem povedat je to moje prve dieta a chcem sa len ujistit ci uz to niektora s mamiciek zazila. Moj syncek ma 13 mesiacov. Sem tam sa hra s kolieskami (nie dlho, nerad sa mojka a niekdy naozaj niekedy sa jemne bije po uškach ( idu nam vsak zuby neviem ci to spolu suvisi). Moj partner uz ma dve deti a hovori ze je uplne normalne co robi mne sa to vsak nepaci. Dakujem za kazdy radu aj hejt 😁

Strana
z2
katka0123
2. apr 2022

Usne bubienky nevmtympanovali. Mali ich akoby podtlakom preliacene do vnutra ucha.

lolita555
2. apr 2022

Môj keď je v zápale hry tak sa bucha za ušami a má 7rokov a je úplne normálny🤭😉

nevenka
2. apr 2022

@lucilaines dnesny zazitok. Lezim, resp. snazim sa lezat s covidom, kasel jak tuberak, muz tiez, deti uz celkom zdrave, az na sople a dcera krici z kuchyne. Mamiiii, pod rychlo sem, oblial ma. A prideme tam a ona sa najmensiemu 15 mesacnemu snazila vytrhnut z ruk olivovy olej a co sa stalo? Cela skoncila od oleja, od vlasov az po nohy...No a vcera z tej istej skrinky vylovil 7 dcl pohar, kde mam pohankovu instantnu kasu a drb o dlazbu, rozbite. A dnes tam ide znova a vyhadzuje dalsie veci. Problem je, ze som nestihla kupit tie poistky a mame tak malu kuchynu, ze fakt to nemam kde inde mat. A starsi dvaja si dali povedat "nono", toto sidlo ani za svet 😅
A pride mi uplne normalny 🙂

nevenka
2. apr 2022

@h2 to moze byt z nervozity, unavy, nas sa bucha po hlavicke, aj po uskach, vsetky deti mi mali podobne prejavy, takze to je normalne.

lavinis
2. apr 2022

Preco by mal 13 mesacny dostavat tresr za vyhadzovanie veci? V tom veku ich to najviac bavi. Sorry, nie on je divny ale ty.

autor
2. apr 2022

@lavinis sorry ale jasne som napisala ze som to urobila dva krat... pises ako keby som v tom pokracovala. Zdrz sa radsej komntara ak si neprecitas celu diskusiu 😉

skaja_111
9. mar 2024

Ahoj prosím Ta ako ste na tom dnes ?

Strana
z2