Môj syn vykakal niečo, čo neviem čo je
Ženy môj syn ma ťažkú stolicu poslednú dobu s už nekakal piaty deň . Snažila som sa mu pomôcť rektálnou rúrkou ale jemu troska isla krv a potom vykakal nieco co sa nepodobá na stolicu . Mám to odfotené a rada by som chcela vašu radu kto ma z niečím podobným skúsenosti
@loliki si matka ? Spravas sa ako keby si nebola! Každá matka sa boji o svoje dieťa a ma strach buď čo vykaká alebo čo zje alebo čo momentálne robí ak si matka tak potom sú asi pre teba takéto veci úplne v pohode ale pre mňa nie milujem svoje dieťa a bojím sa oň
@andrejka1974 nie hračku nie vždy sa snim hrám a malé hračky doma nemám aby sa nezadusil
Tu rurku treba potriet troskou kokosoveho oleja, my sme pouzivali frida baby,
5 dni bez kakania je dost, urcite by som byt tebou volala pediatricke uz po druhom - tretom dni
A aku to ma teda farbu alebo co by to mohlo byt ked to dokonca ani nesmrdi ako stolica?? Neviem si predstavit 🙊 jeidne teda nejaka patologicka stolica, ale u 3r dietata 🤔
@loliki mne dr vzdy vravi,ze ak sa mi nieco nezda v stolici mam odfotit a bud jej poslat,alebo ukazat. Nic divne
Normálne pridaj fotku. Veľa žien tu ma si myslim skúsenosti s hocičím, možno poradia 😉 aj ja by som ak by som vedela
Parazity? ...
@loliki keď dieťa vykaká metrovú pásomnicu tak spláchnem a nebudem sa pozastavovať keď je to už vykakané a nie je to zlaté vajce? To, že môže mať parazitov viac tiež nebudeme riešiť však je to už v záchode..
@simona139469 dobre tak pridám fotku ale ženy ktoré nemáte na to žalúdky prosím vás nekukajte to a hlavne ktoré mi budete nadavat že to tu dávam … (na fotke to príde že je to veľké ale nieje )
Ženy prosím vás poraďte mi čo je to prosím vás
To by podla mna mohli byt parazity. Na pohotovost nie, ak momentalne nema bolesti, krvacanie, ale zajtra k pediatrovi urcite.
@lindusss2016 nie nieje to žiadne jedlo môj syn ma diétu teraz už tretí deň lebo zvracia a je chorý takže je na suchom
@maciatkolulu pôjdem zajtra ráno len mám strach strašne sa bojím nikdy som nič také nevidela a najhoršie na tom je že som mu dala glycerinove čipky ráno a pred dvoma hodinami a vôbec sa nevykakal môže to byt z toho že je chorý a je na diéte a skoro nič neje lebo zvracia ?
@lindusss2016 tiež mi ako prvá vec napadla obal z niečoho. Len na fotke to vyzerá dosť veľké.
Alebo niečo z bruška čo malo zostať dnu 🤔.

... hlavne tu nedávaj fotku 😨 ...nech viac pije, hýbe sa a skús slivkový kompót alebo detskú výživu. Asi má zápchu. Aké je to veľké dieťa ? Zavolaj pediatričke.