Môj syn vykakal niečo, čo neviem čo je
Ženy môj syn ma ťažkú stolicu poslednú dobu s už nekakal piaty deň . Snažila som sa mu pomôcť rektálnou rúrkou ale jemu troska isla krv a potom vykakal nieco co sa nepodobá na stolicu . Mám to odfotené a rada by som chcela vašu radu kto ma z niečím podobným skúsenosti
Ano samozrejme ked nepapa tak nekaka, nema co. Nedrazdite mu zbytocne konecnik. Vyzera to ako hlien s niecim, pri parazitoch su take hlieny. Skuste si vygooglit parazity v stolici… tazkosti ktore ma mozu suvisiet aj s nimi. Zajtra k lekarovi.
Fuuha. Mozno ze to skutocne bude cast pasomnice. Ale z foto tazko. Daj vediet ako ste dopadli
@cecilia29 dám vám vedieť ďakujem vám pekne
ja by som išla na pohotovosť, hneď
@mondolina u nás na pohotovosti s takýmito vecami mi nepomôžu nevedia u nás pomôcť ani len keď je dieťa choré a nie ešte z niečím takým ..
Och, tak ak to nie je jedlo, tak to uz fakt neviem, ale mohol podla mna zjest aj nieco nejedle. Ja by som to asi skusila rozobrat 🙈 nedalo by mi
@lenqua_12325 to bolo len pre príklad pani, ktorá by všetko spláchla pokiaľ by to nebolo zlaté vajce. Parazity sú aj iné a tie idú vykakať s úplnou ľahkosťou .
No ale inak ak aj nejedol, ale zaroven ani nekakal, tak celkom kludne z neho moze ist este teraz potrava, ktoeu zjedol aj pred piatimi dnami. Ak ma este k tomu akutnr traviace problemy.... Moj maly tak bol, ked ho operovali. V pondelok dostal v nrmocnici nejake fazulove jedlo, potom uz bol nalacno, po operacii este par dni nejedol a v piatok vykakal fazulky...
Vyzerá to na nejedlu vec, ktorá mohla spôsobovať to zvracanie a teraz vyšla von.
Ci?
Už bude len lepšie.
Umy to a spomeň si co by to mohla byť za čiastočne natravena sranda.
Už len nech lepšie je.
Mozno aj tie parazity ako píšu baby hore ale toto ma napadlo prvé.
Išla by som na pohotovosť určite, aj do vedľajšieho mesta, ak vo vašom nepomôžu
Ako píšu baby vyššie, tiež by som behla na pohotovosť..... Radšej cesta navyše..... Budeš kludnejsia
na pohotovosť do nemocnice
Ja si myslim ze baby tu maju pravdu.Vykakal nieco čudne, objavila sa cerstva krv. Nevies co krvaca a ci tej krvi nie je vo vnutri viac. Radsej zbytocne ist ako nieco podcenit.
Joj, dieta vracia, objavi sa krv v stolici a vyjde z neho nieco zvlastne a ty sa pytas tu.....chod na pohotovost a nedumaj nad tym, co tam lekari dokazu alebo nie, isto viac ako ty doma
Kým to bude vidieť lekár, tak to hlavne odlož zabalené v napríklad čistom vrecku niekde do chladu.
Mne to pripada ako crevo alebo co...tiez by som sla na pohotovost. A ako je mu teraz? Ma bolesti?
S týmto by som šla na pohotovosť. Výhovorky nie sú na mieste. Kľudne aj cez pol republiky, je to predsa dieťa, prosím chod. Radšej zbytočne ako niečo zanedbať 😌 Daj vedieť, ako ste dopadli a držím palce, nech je všetko v poriadku 🙏
Utekaj na pohotovost cim skor. Drzim palce
@jana65l ako sa da vykakat kus creva? Vazne sa pytam, nevirm si to celkom predstavit
No tak na tvojom mieste ak zvracia a teraz táto stolica utekám na pohotovosť..čo mu je ako chory??od kedy nejedol??dufam, že aspoň tekutiny mu dávaš po lyžičke..
Nepíšem čo to môže byt, nechcem ta strašiť..
Ale určite pohotovosť a nenechať sa odbiť 🙏🏻❣️
@jana65l ale ta krv, sk som dobre pochopila, je z podrazdeneho konecnika kvoli rektalnrj rurke...
Ja by som tiež išla na pohotovosť, určite. Za to nedáš nič, aspoň budeš kludnejšia, ak nemáte dobrú pohotovosť vo vašom meste, choď do väčšieho mesta. Ja by som to naozaj neriskovala, už len pre môj dobrý pocit. Maximálne ťa pošlú domov, že to nič nie je a budeš pokojne spať a nebudeš sa o malého báť. A keď ma ešte aj žalúdočné problémy, krv v stolici a vykakal toto, určite by som išla. Je to len na tebe ale radšej choď, ako máš potom banovať ak by sa nedajbože niečo stalo.
Písali to viacerí, s týmto určite nečakaj, utekajte na pohotovosť, rýchlejšie ho vyšetria, a ty budeš kludnejsia. Daj vedieť, ako ste dopadli.

No ak vracia a má diétu, asi ani veľmi nemá čo kakať.
Dávaj mu veľa vody a ráno k dr.