Moja 2,5-ročná dcérka sa vykaká iba v stoji
Dobrý deň,
moja 2,5-ročná dcérka sa vykaká od začiatku iba v stoji. Vždy, keď ju chcem tesne predtým/v procese posadiť na nočník, alebo len s ňou začnem hovoriť (napríklad jej ponúknuť wcko /nočník/ knižku/že budeme spolu kakať), tak prestane. Vyruší ju to. Zatlačí to späť, alebo nechá taký frnk čo stihla a koniec.
S cikaním nie je problém. Aj výsledky sú všetky v poriadku. Má aj Duphalac, ale nevidím veľmi účinok. Akurát viac musím prať, lebo sa to stáva kvôli riedeniu stolice častejšie. Už som skúsila všetko asi už mi nič nenapadá, zmena polohy neúspešná. Už neviem naozaj začínam byť zúfalá, mali ste niektoré takýto problém? Upravilo sa to?
Ďakujem
@stanulienkat ale naozaj len postojačky aj v tomto veku? Práveže ja som sa zatiaľ veľmi s pochopením nestretla 😏 tiež vidím že to takto nejde tak sa držím nádeje že je to proces a asi k tomu príde sama nejako keď bude správny čas ale vravím skôr mám opačne skúsenosti až som už taká.. nešťastná z toho
Nauci sa, aj moja tak kakala, aj ked uz mala cez 2 roky.
Buď rada že to nezadržuje, nočník na viditeľné miesto, občas pripomenúť a raz to príde.
@zienka21 ženy ti dobre radia, nechaj ju, aj moja takto kakala, dokonca do 3,5roka...netreba tlačiť na ňu-iba sa situácia zhorší. A pripomienky okolia jedným uchom dnu a druhým von....Čo som sa ja deň-čo deň napočúvala, hlavne od vlastnej maminky, ako sme my už 6mesačný na nočníku sedeli🙄 naša odpoveď s mužom bola, že plienky jej financujeme my a nám to nevadí...
Uf tak to teda ďakujem za pochopenie a povzbudivé slová už som si naozaj myslela že to iba ja vidím aj takto v poriadku ☺️
@zienka21 moja to robila aj do 3 rokov. Aj ked bola odplienkovana. Vzdy sa niekde schovala do kuta, za nabytok a tlacila.😁
aj moj to robil...len v stoji do plienky kakal a pikosku ti poviem-isiel sa zavriet do skrine!!!! tu skrinu doteraz volame kadibuda.preslo to...bud v klude..
@zienka21 moja do troch rokov kakala rovno do gatiek, plienky dávno zrušené, cikanie v pohode, nočné cikanie tiež a kakanie ani za toho pána na nočník, proste to pustila do gatí a hotovo! Tuším 2 mesiace po 3.narodeninach išla na WC, len preto, že tu boli svagrovci na návšteve a hanbila sa! Tetaz som odplienkovala mladšieho a ten chvalabohu začal hneď aj kakat na nočník! Svagrinin malý do 5 rokov potreboval plienku na kakanie, inak sa nevykakal! Keď jej to ide po stojacky, tak nech! Veď nebude tak kakat večne!
Nechaj ju, lebo začne zdržiavať a to bude len pruser

Robi to veeeeela deti. Nechaj ju. Raz ju to prejde.🙂