icon

Moja 3 ročná dcéra má málo vlasov. Čo s tým?

jania023
8. feb 2011

Ahoj moja 3rocna dcerka ma riedke vlasy..som zufala neviem co s nimi..nejako jej nechcu rast,skor hustnut..nemate niektora nejaku skusenost z takymi vlaskamy??

romanelka2
22. feb 2011

@jania023 Nemusis si stoho robyt hlavu moja mala ked sa narodila nemala vobec vlasy a teraz bude mt 4, ročky a ma kratke vlasy a tiez jej len hustnu 🙂))) neboj narastu im !!!

jania023
autor
22. feb 2011

@romanelka2 si ma potesila...ja len viem ake som mala cely zivot depky ja lebo mam 3 vlasky na hlave tak by som nechcela zeby tym prechazdzala aj mala ..keby to bol chlapec tak je to v pohode ale pri dievcatku tam by mali byt vlasky ☹

romanelka2
22. feb 2011

@jania023 Je to normalne aj neterka ma take iste vlasky ako moja dcerka a uz ma 6, rokou a ma kratke ja som mala tak isto a teraz mam dlhe 🙂

marika80
24. feb 2011

@jania023 ked jej strihas prilis, to by nemalo vadit, predsa jej korienky nechavas. Vitaminy je podla mna zbytocne davat detom pokial su zdrave. Vlasy su geneticky podmienene, kvalita sa zrejme bude lisit vekom, tak len dufajme, aby mali nase dievcata krasne huste vlasy.

sirell
25. feb 2011

tak my sme na tom podobne. do dvoch rokov niektori ludia povazovali moju malu za chlapceka (nema nausnicky) aj ked bola oblecena v ruzovom 🙂 Vlasky jej rastli veeelmi pomaly, ma ich ako paperie pravidelne som podstrihavala konceky aby jej spevneli. Teraz uz ma 4 roky, uz je z nej dievcatko ale copiky teda nemame z coho urobit ☹ Neriesim to, nema mat po kom hustu hrivu, takze asi nikdy nebude mat krasne dlhe vlasky.

jania023
autor
25. feb 2011

@sirell ja som kupila pre ma sampon bioxsine a davam ho aj malej aspon 2x do tyzdna a dufam ze sa jej to spevni..moja mala ma sice dost dlhe vlasky lebo jej rastu extremne rychlo to zdedila po mne ale ta hustota je hrozna..tak dufam ze s tym samponom urobime zazrak 😉

danka_ba
26. feb 2011

@jania023 šampon? a ten by mal pomôcť na pevnejsie vlásky?
moje srdiečka maju obe jemnucke vlasky - pomaly rastú .
Staršej začali rásť až okolo 2 rokov - má ich ale jemnúčké, blond a vlnité - vyzerajú pekne, ale hrôza udržiavať ich.
Kvalita vlasov ze žial geneticka, možme tomu trochu pomôcť, ale genetika nepusti.
Inak čítala som, že vlásky sa dedia obgeneráciu. Pre nás super - svokra má 3 vlasy ...

jania023
autor
26. feb 2011

@danka_ba no u nas mam 3 vlasky iba ja takze ostatny maju hrivi..ja som niekde citala ze aj ked je to genetika tak stale to mozes trocha ovplivnit ked to zachytis este v detstve..ja zato nic nedam jed jej skusim ten sampon je to vylucne na bylinne baze takze jej to nemoze poskodit a zacinam ho uzivaj aj ja ale ja mam este aj k tomu jedno serum..tak dam vediet za nejaku dobu ako sme dopadli 🙂

00vladka00
26. feb 2011

aj moja mala malo vlasu keď mala tri roky.a neriešila som to.

jania023
autor
26. feb 2011

@00vladka00 a dnes ma ake??ja mam dost strach aby netrpela ked bude velka lebo ja som mala stale depky z mojich vlasov ☹ tak skusam vseliake zazraky 😀

00vladka00
26. feb 2011

pozri sa do mojho fotobloku.ta starsia

jania023
autor
26. feb 2011

@00vladka00 aj moja je tak nato len s tym ze ona ma iba 3rociky tak skusam vseliake zazraky 😀

cikyta
26. feb 2011

Vraj pomáha časte česanie. Už v pôrodnici mi vraveli,že mám česať často skrz prekrvenie pokožky,aj ked sme nemali vlásky. A vraj vtedy aj hustnu.

jania023
autor
26. feb 2011

@cikyta to som nepocula etste ale vyskusame 😀

danka_ba
26. feb 2011

@jania023 no tak potom daj vediet. keby to fungovalo budeme pouzivat vsetci.
rozmyslala som ci jej nebudem masirovat korienky nejakou vodickou. Ale zatial som to moc neriesila ...

jania023
autor
26. feb 2011

@danka_ba ten sampon aj to serum pouziva moja kamaratka ktora ma tiez take 3 vlasky a velmi si to pochvaluje tak som to nassadila aj mne aj malej..kedze som zacale len vcera tak este nemam vysledok..ale podla kamosky je to vraj hotovy zazrak 😉

danka_ba
27. feb 2011

@jania023 tak šup šup skúšať a potom daj vedieť presný názov a kde sa to kupuje 🙂

jania023
autor
6. mar 2011

@danka_ba tak zatial to byzera velmi slubne z tym samponom pre malu..tak uvidim ci to pojde aj tak dalej

danka_ba
7. mar 2011

@jania023 fakt? zacali jej rast, alebo zhustli?

anjelicek26
7. mar 2011

Baby inak mi teraz povedzte, ako moze SAMPON zahustit vlasy? Ved ten nevlieza pod kozu a nemeni strukturu vlasu, ktory vyrasta 😅 To dokonca nerobi ani farba na vlasy a to uz je inak agresivne. Mozne opticky zväcsit objem vlaskov po kupani ale to, co nanovo narastie, bude zasa paperie... urcite ich to nezahusti a ani nesposobi nejaky rast.

Hustota ochlpenia - teda aj vlasov je sposobena hormonalne, takze len cez stitnu zlazu... tam treba hladat pricinu. Hormonalna nerovnovaha v urcitej oblasti a uz je to.

jania023
autor
7. mar 2011

@danka_ba tak nejako ztvrdli ona je este v raste vlaskov lebo ma iba 3 rocky tak jej este stale hustnu

jania023
autor
7. mar 2011

@anjelicek26 velmi s tebou nesuhlasim lebo vidim rozdiel aj ja...neznamena ze ked nieco nanasas iba lokalne ze to neprenikne do tela...boli pripady ked niekto dal niekomu do sampona na vlasy jed a on umrel...to je jasny prkklad toho ze too prenika hlbsie ako si myslis 😉

nguyen
7. mar 2011

ja ked som mala 3 roky nemala som ziadne vlasy a kym som sla do skoly, aj vrkoce mi zapletali 😀

danka_ba
9. mar 2011

@jania023 taknapis o aky vyrobok sa jedna, nech viem .-)

jania023
autor
10. mar 2011

@danka_ba Cioxsine..ja som ho kupila na SR nakolku tu kde zujem je velmi drahy ale na slovesnke pomery je to tiez drahe...sampon 14e ale je dost velky vydrzi min.3 mesiace pre dve..ja davam dcere kazdy druhy den a sebe ...

jania023
autor
10. mar 2011

@nguyen tak super ale u nas ideme do skoly na 4 roky a za rok z toho vrkoce nebudu 😀

nguyen
10. mar 2011

@jania023 daka zmena legislativy odkedy som odisla? Uz sa nechodi do skoly v 6-tich rokoch? 😀

jania023
autor
10. mar 2011

@nguyen nie nie ziadna zmena...len ja zijem vo svajci a tu su deti nejak skoro na vsetko pripravovane..takze sup sup do skoly na 4 roky 😒

danka_ba
12. mar 2011

@jania023 tam sa ide do skoly v 4 rokoch? nejak skoro, nie?

danka_ba
12. mar 2011

@jania023 pozriem na to ...
ja som teraz nasla nejaky sampon z Himalaya Herbals, tak uvidime 🙂