Moja 3 ročná dcéra má málo vlasov. Čo s tým?
Ahoj moja 3rocna dcerka ma riedke vlasy..som zufala neviem co s nimi..nejako jej nechcu rast,skor hustnut..nemate niektora nejaku skusenost z takymi vlaskamy??
@romanelka2 si ma potesila...ja len viem ake som mala cely zivot depky ja lebo mam 3 vlasky na hlave tak by som nechcela zeby tym prechazdzala aj mala ..keby to bol chlapec tak je to v pohode ale pri dievcatku tam by mali byt vlasky ☹
@jania023 Je to normalne aj neterka ma take iste vlasky ako moja dcerka a uz ma 6, rokou a ma kratke ja som mala tak isto a teraz mam dlhe 🙂
tak my sme na tom podobne. do dvoch rokov niektori ludia povazovali moju malu za chlapceka (nema nausnicky) aj ked bola oblecena v ruzovom 🙂 Vlasky jej rastli veeelmi pomaly, ma ich ako paperie pravidelne som podstrihavala konceky aby jej spevneli. Teraz uz ma 4 roky, uz je z nej dievcatko ale copiky teda nemame z coho urobit ☹ Neriesim to, nema mat po kom hustu hrivu, takze asi nikdy nebude mat krasne dlhe vlasky.
@jania023 šampon? a ten by mal pomôcť na pevnejsie vlásky?
moje srdiečka maju obe jemnucke vlasky - pomaly rastú .
Staršej začali rásť až okolo 2 rokov - má ich ale jemnúčké, blond a vlnité - vyzerajú pekne, ale hrôza udržiavať ich.
Kvalita vlasov ze žial geneticka, možme tomu trochu pomôcť, ale genetika nepusti.
Inak čítala som, že vlásky sa dedia obgeneráciu. Pre nás super - svokra má 3 vlasy ...
@danka_ba no u nas mam 3 vlasky iba ja takze ostatny maju hrivi..ja som niekde citala ze aj ked je to genetika tak stale to mozes trocha ovplivnit ked to zachytis este v detstve..ja zato nic nedam jed jej skusim ten sampon je to vylucne na bylinne baze takze jej to nemoze poskodit a zacinam ho uzivaj aj ja ale ja mam este aj k tomu jedno serum..tak dam vediet za nejaku dobu ako sme dopadli 🙂
aj moja mala malo vlasu keď mala tri roky.a neriešila som to.
@00vladka00 a dnes ma ake??ja mam dost strach aby netrpela ked bude velka lebo ja som mala stale depky z mojich vlasov ☹ tak skusam vseliake zazraky 😀
pozri sa do mojho fotobloku.ta starsia
@00vladka00 aj moja je tak nato len s tym ze ona ma iba 3rociky tak skusam vseliake zazraky 😀
Vraj pomáha časte česanie. Už v pôrodnici mi vraveli,že mám česať často skrz prekrvenie pokožky,aj ked sme nemali vlásky. A vraj vtedy aj hustnu.
Baby inak mi teraz povedzte, ako moze SAMPON zahustit vlasy? Ved ten nevlieza pod kozu a nemeni strukturu vlasu, ktory vyrasta 😅 To dokonca nerobi ani farba na vlasy a to uz je inak agresivne. Mozne opticky zväcsit objem vlaskov po kupani ale to, co nanovo narastie, bude zasa paperie... urcite ich to nezahusti a ani nesposobi nejaky rast.
Hustota ochlpenia - teda aj vlasov je sposobena hormonalne, takze len cez stitnu zlazu... tam treba hladat pricinu. Hormonalna nerovnovaha v urcitej oblasti a uz je to.
@anjelicek26 velmi s tebou nesuhlasim lebo vidim rozdiel aj ja...neznamena ze ked nieco nanasas iba lokalne ze to neprenikne do tela...boli pripady ked niekto dal niekomu do sampona na vlasy jed a on umrel...to je jasny prkklad toho ze too prenika hlbsie ako si myslis 😉
ja ked som mala 3 roky nemala som ziadne vlasy a kym som sla do skoly, aj vrkoce mi zapletali 😀

@jania023 Nemusis si stoho robyt hlavu moja mala ked sa narodila nemala vobec vlasy a teraz bude mt 4, ročky a ma kratke vlasy a tiez jej len hustnu 🙂))) neboj narastu im !!!