icon

Moje dieťa sa bojí postaviť na nohy

m226
20. apr 2023

Milé mamičky prosím vás o radu
Môj synček bude mať v júni 2r dnu behá ako šialený ale po vonku nie hneď sa dá na štyri a ani za svätého sa nepostaví ja už neviem čo mám robiť
Obuv má ľahkú botasky chodí v nich aj dnu keď ho obujem behá po dome a čaká kedy pôjdeme vonku ale akonáhle sme na chodníku ide na štyri
Keď ho vezmem na ruky plače akoby som ho zabíjala,,🤣🤣
Ešte som rozmýšľala či neskusim papuče možno v papuckach bude ja neviem
Ľudia na mňa pozerajú jak na blázna že môj malý chodí po štyroch ale veď musí nabrať odvahu sám ale už sa to ťahá dlho a nervy mám v koncoch poraďte mi budem vám vďačná ďakujem

mogaa
20. apr 2023

@m226 no treba mu zobrať na von odrážadlo na ktorom sedí....a keď nechce behať nech sa odráža🙂tam toho naozaj veľa nenarobíš, len čakať kým sa osmelí....inak ak už chodí, kúp mu taký košík alebo kočík čo tlačí pred sebou......naša sa tak rozchodila, tiež sa bála sama do priestoru....

m226
autor
20. apr 2023

@mogaa ďakujem skúsim

mogaa
20. apr 2023

@m226 naša tak začala chodiť....sama okolo nábytku chodila ale bála sa sama do priestoru, pomohol taký kočík čo tlačila pred sebou.....pootm už sa prestala báť a chodila sama.....ono sa hovorí, že čím neskôr dieťa začne s chodením tým je viac opatrné a potom už má viac rozumčeku tak sa bojí pádu.....

euka210
20. apr 2023

@m226 a detska dr.co hovorila?
Skus ako radia odrazadlo, moji v 2r boli ako pirati na nom...alebo kosacku mali a s tym radi chodili.
A napr.na detskom ihrisku tiez chodi po 4?

m226
autor
21. apr 2023

@mogaa už behá ďakujem za rady stačilo že videl traktor a vstal autíčka a traktory sú jeho
Ďakujem krásne za rady

m226
autor
21. apr 2023

@euka210
@euka210 dobrý deň ďakujem krásne za rady už chodí nie chodí ale behá jedna radosť za ním utekať 🤣🤣🤣 stačilo keď videl traktor sup hore a bežal