icon

Molušky u 12m dieťaťa . Má s tým niekto skúsenosti ?

suzie28
3. aug 2018
wieruska1
25. aug 2018

Lastovicnikovy gel (napus v azbuke) kupis v bio potravinach a nieco na imunitu. Jedine co nam zabralo a to sme skusili vsetko

suzie28
autor
25. aug 2018

@wieruska1 ďakujem . Vyskúšame... mne za zdalo že už jej miznú a zrazu dalších aspoň 10 sa jej spravilo

monika2012
25. aug 2018

Molusky nevyliečite mastičkami. Je to v krvi. Treba posilniť imunitný systém dieťaťa. Niečím, ako je kolostrum, Aloe vera gél (od firmy LR alebo Forever), prípadne probiotiká, vitamín D3/K2, tekutý B-komplex a vitamín C.

Dcérka ich mala skoro tri roky, na rukách, v okolí nechtov, dokonca aj pod nechtami! Natierali sme všetkým možným, aj sčerneli, odpadli, zahojilo sa to a narástla znovu. A nie jedna, ale rovno viac. Zmizli až keď sme investovali do všetkých horeuvedených prípravkov. A neľutujem to. Všetko zdravé, môže to iba pomôcť, a nie je v tom žiadna chémia.

wieruska1
25. aug 2018

@suzie28 po to gely jej zahnisali ako jebak praskli ususili sa a bol pokoj.

zeytin
25. aug 2018

Prenášajú sa rozskriabanim... Treba davat pozor. Ked praskne, vycistit betadinom. My sme davali imunoglukan, natierali moluskom, a koloidnym striebrom... zbavili sme sa toho uplne tak do 6 mesiacov.

jjeanny
25. aug 2018

@suzie28 u syna zabral Ampcare junior na posilnenie imunity .. a len som potierala vatovou tyčinkou - betadinom,kvôli dezinfekcii..žiadne vyskrabavanie,ako radila kožná..tým sa to len zhoršilo.

zuzubb007
25. aug 2018

Žiadne vodičky z lekárne absolútne vyhodené peniaze, kúpiť imunoglukan na imunitu a molusky vytlačiť a dezinfikovat betadine za dva týždne sme mali pokoj 😉

suzie28
autor
26. aug 2018

@zuzubb007 vytláčať by sa nedalo .. mala by mi nedržala ... momentálne mám infectoll ktorý mi ložná odporučila a s tým to potierame keď zaspí .. pôjdem dnes kúpiť niečo na imunitu . Dúfam že to zaberie ...

zuzubb007
26. aug 2018

@suzie28 to verím mne syn pri tom plakal o dušu, tak vždy, keď zaspinkal som mu jedno dva stihla vytlačiť a na ďalší deň ďalšie ani nevedel :D a postupne bolo po, áno ten infectoll sme mali aj my od kožnej a teda absolútne mu nepomohol ale skuste

jenny6
19. okt 2021

Baby, Emla krém na znecitlivenie a odstrániť u kožného lekára lyžičkou alebo niečím iným. Moja skúsensť: Trápili sme sa mesiace.. Dcérka má autistiké črty, tak odstraňovania u dermatologičky som sa bála a odkladala to.. Skúsili sme Infectodell aj iný roztok, fungovali čiastočne, no neodstránili ich úplne.. Tvorili sa ďalšie a ďalšie.. Jedna lekárka mi poradila kúpiť dobré pletová mlieko- napr. Dexaryl a natierať pokožku aj 5 krát denne. Povedala, že na takejto pokožke sa majú oveĺa menšiu šancu šíriť ďalej a dokonca tie menšie aj zmizli!!! Tie čo ostali sme nakoniec boli dať odstrániť u dermatologičky. Vopred som ju upozornila, že dcérka pravdepodobne bude vystrájať a nespolupracovať.. Načo ma odbila sestrička, že tak to sa potom ani nepodarí odstániť.. No po mesiacoch boja s moluškami- neúspešného, som sa nechcela vzdať! A vyšlo to 🙂 Dostali sme Emla krém, ktorý sme aplikovali ešte doma, prelepili takou priesvitnou fóliou z lekárne (nie leukoplast! tam bi to vsiaklo a vstrebalo sa) a potom sme šli k lekárke. Dcérka nič necítila. hrala sa s telefónom, kým sestrička bradavice osdtraňovala lekárskou pinzetou. Chytila a vytiahla aj s koreňom, poprípade koreň vytiahl samostatne. Je to vydieť, ak ostane.. že tam je niečo biele.. Doma som neskôr ešte odstánila 2-3 ktoré ešte dorastl sama. Boj s moluškami sme vyhrali. Z mojej skúsenosti- natierať, natierať, natierať krémom alebo telovým mliekom pokožku.. To, čo po týždni ostane- Emla krém na znecitlivenie a odstrániť u lekárky. Účinné a najrýchlejšie.