Molusky u deti
Ahojte baby mate niektora skusenost s moluskami u vasich deticiek? Ako ste sa ich zbavili co Vam pomohlo? Dakujem za rady
@domini2323 napisala som im, poslala foto a vratili mi peniaze
@papca dobre ste urobili. Každému zaberá niečo iné
@papca ináč super ze dcérka vám ležala keď ste jej tie molusky vypichovali. Moja ani za svet by tak nelezala 😉
@domini2323 mala to vzadu na nohe,tak nevedela predvidat,kedy ju pichnem a vpredu zopar dako rychlo som prepichla,zahovorila....vytlacat mi to ale nedovolila, takto ked uz som pichla rychlo,tak nestihla nic,iba ze stipe a uz nechce
@papca a keď ste pichali ale nevytlacali tak ono jej to samo vyšlo von to biele aj krv? Mojej dcere miznú pomaly. Vyjde jej samo von to biele ale vyrážka akoby ostala. Stále potieram ale nie conzerolom už nám došiel tak molusanom. Ona ma akokeby nie už molusky ale len také vyrážky keďže to biele jej vyjde von 🤔 ale niektoré jej zmizli úplne a niektoré ma také.
Mamičky co ste dávali na molusky ak sa začal robiť ekzém? Zdá sa mi ze kvoly ekzemu sa molusky pomalšie strácajú 🤔
@domini2323 prestala som čokoľvek dávať. Doktorka predpísala masť s kortikoidmi. Stále sa však ekzém vracia. V utorok idú dcérke odstrániť molusky v nemocnici v narkóze. Tak dúfam, že potom sa zbaví aj ekzému
@hobrlovakatka prečo v narkóze? Nič jej nepomáhalo alebo kvoly ekzemu? Nam molusky miznú len veľmi pomaly a ekzém sa dcere začal robit tak je to zdĺhavé.
@domini2323 má ich asi 20 a už siedmy mesiac. Tak kožná rozhodla vybrať. V narkóze preto, lebo ich má dosť a to by jej pri vedomí nevybrali.
@hobrlovakatka aspoň sa ich zbavíte navždy a budete mat pokoj 😉
@domini2323 to biele som tamponom nasilu musela zotret,ono to tam trochu drzi alebo pinzetou som to odtrhla a vtedy sa z toho pusti krv. Presne sme to mali take tvrde cervene,ako keby vyrazka zostala ked sa to po jednom odstranovalo.ale ked som vsetky odstranila a uz len natrela ten ekzem,tak uz jej to mizne uplne, straca sa to.a ekzem zmizol tiez,ked som jej prestala vsetky tie veci na molisky davat.
@domini2323 ked som tu povrchovu kozu prepichla skrz tak som potiahla do boku a vlastne som tu molusku otvorila cez polovicu. Keby som len pichla do nej,tak to biele nevyjde von,lebo to tam drzi a keby som to chcela vytlacit,tak to treba sa riadne stelovat a tlacit a to ju bolelo,tak to mi nedovolila
@domini2323 a ekzem sa nam vzdy z molusanu spravil okrem ineho,lebo je to silne. Scervenalo jej to.
@papca ďakujem pekne 😉 dcére po sprchovaní vždy to biele vyjde von. Dúfam že do leta nebude mať nič. A pravdu povediac ten Conzerol ma sklamal 🤨 za také peniaze som myslela ze molusky zmiznú raz dva. Na malé molusky zabral, zmizli, ale veľké vôbec. Keby som bola vedela tak vám ho ani neodporúčam, ale vyzeralo to tak ze je super ale ako píšem len na malé molusky.
@papca nakoniec robím tak ze najprv dám Betadine a keď zaschne tak Molusan a vtedy sa jej ekzém neurobí, práve dnes som si to všimla
@domini2323 ked som dostala to biele von,tak uz som dalej neosetrovala tu molusku. Vratili mi peniaze za ten conzerol,takze v poho
@danielaspa moja ich nemala zapálené. Vyzera to skor ako kiahne.
Dirvcata, ktore ste sa zbavili molusk, zostali deckam jazvicky po nich?
@hobrlovakatka bude to narkoza alebo len taky oblbovak? lebo nam vravela kozna ze davaju taky oblbovak...kde vam to budu robit?
@onga1312 my sme uz kiahne mali, takze to vylucujem. A dost ju to boli ked som potierala s teatree olejom.
@ja1985 mojej dcére ich odstraňovali v narkóze. Len bola to taká krátka 20 minútová.
Ako jej molusky vybrali, tak aj ekzém ustupuje.
Ešte má jazvičky, zajtra odfotím a pridám foto.
@hobrlovakatka dakujem
@ja1985 a boli sme v Martinskej nemocnici
A kde v Ba ste ich davali odstranovat?

@papca mrzí ma ze Conzerol vám nepomohol a pritom je taky dráhy 😢 ale super ze ste sa ich zbavili 😉