icon

Molusky u deti

luci1407
14. máj 2017

Ahojte baby mate niektora skusenost s moluskami u vasich deticiek? Ako ste sa ich zbavili co Vam pomohlo? Dakujem za rady

ja1985
5. máj 2019

@hobrlovakatka a boli ste dlho hospitlazovani? lebo nas chceli s malym na 4 dni

hobrlovakatka
5. máj 2019

Takto to mala dcérka pred vybratím. Ekzém sme zmiernili masťou s kortikoidmi, aby videli molusky

hobrlovakatka
5. máj 2019

@ja1985 boli sme na jeden deň. Ráno sme prišli a podvečer sme išli domov

ja1985
5. máj 2019
hobrlovakatka
6. máj 2019

Teraz to má takéto. Na zákroku bola 16.4. My sme sa nemohli molusiek zbaviť od októbra. Skúšala som betadine, propolis, lastovičník, molusan. Nič nepomohlo. Chcela som jej to doma aj prepichnúť ale nedala si to. Som rada, že jej to urobili v narkóze.
Foto s bleskom a bez

onga1312
6. máj 2019

@danielaspa jaj, drzte sa

mariynka
6. máj 2019

Nam zabralo potieranie audironom a tea tree olejom+podporit imunitu ceckom,deckom,moj berie aj biiomare, zmizli mu za 10dni, nic sme neskrabali

ja1985
19. máj 2019

kocky ja uz neviem co robit s tymi moluskami...strasne zareagovala na propolis, cele cervene mapy okolo , strasne ju to svrbi, v noci nemoze spat, cele dni sa vkuse skrabe...3 zmiznu a 3 sa objavia...a nehodite m foto ako vyzeraju u vas molusky? lebo napr. mojej segry mala to mala ale uplne ine ako moja dcerka...dakujem...moja ich ma take vystupene nad kozu

papca
20. máj 2019

@ja1985 my sme to mali taketo

ja1985
20. máj 2019

@papca aj my to mame presne take...toto je niekde v zahybe ze? pod kolenom? alebo? co vam pmohlo? nechcem sa mi rolovat stranky dozadu

daniela_4
21. máj 2019

@ja1985 nam kozna predpisala krem na upokojenie imunoglukan tiez to mala zecervenane a podrazdene od molusku... A ten neodporucam. Iba dieta trpelo a nepomohlo. Nam pomohlo more. Prip. Morska voda. Skuste rozpustit morsku sol v troske vode a potierat. Prip. Vat. Tamponikom nechat posobit. Kazdemu zda sa pomoze nieco ine.... Ja som tiez skusala kadeco toto zabralo vzdy i ked sa jej vratili. O rok. Dala som toto a zaraz zmizla a neroznieslo sa nam to.

papca
21. máj 2019

@ja1985 zahyb koleno s ekzemom, pomohlo prepichnut skrz vysterilizovanou ihlou a potiahnut kolmo na stranu, tak sa to roztvorilo a vytrela som to biele vatovym tamponom s betadine a prelepila na noc, za tri vecery sa mi podarilo cca 30 tak spravit, do teraz sa jej mozno dalsie 3 spravila, poriesila som ich tak isto hned. Ked su este nove a malinke,tak som aj potrela moluskom, ten to trochu rozozral na povrchu a potom to stacilo suchat tamponom a ta koza sa pretrhla sama a iba som to potom povytierala. 7mesacnej som tak isto jeden velky na ruke prepichla,ani sa nemihla,neboli to,len starsie deti sa boja a vymyslaju,tak ich treba zabavit,aby tie dve sekundy,kym to prepichnes,sa nehybali,aby si trafila. Po takych troch som uz na to prisla,ako co najrychlejsie to spravit.

ja1985
21. máj 2019

@papca super dakujem

ivkarrbt
21. máj 2019

Ahojte aj môj vtedy dvoj ročný mal celý bok obsypani moluskami a zbavili sme sa ich.Boli sme u koženej ošetrila mu to ale mal veľa malinkych tak n dala molusk sme ich natierali ale plakal pri Tom a zle sa mi to dávalo snažila som sa presne na bodku má to taký aplikator.potom bolo dobré no dve nám narástli celej nevšimli sme si nátierala som mu to keď som si to všimla už to nezaberalo tak a malý si to natrhol kúsok mi išla krvicka ale nakoniec mu odpadla cela.a mám pokoj konečne Filipko je moje tretie dieťa ale a moluskami som sa nikdy nestretla.Ze to je asi z kúpaliska ale máme aj atopicku pokožku 🙂

domini2323
21. máj 2019

@ja1985 dcére na ekzém pomohol Imazol krempasta. Na noc som jej molusky natrela Molusanom a prelepila. Keďže molusan smrdí cesnakom a dcérka chodí do škôlky tak cez deň som jej molusky natrela tiež Imazolom. Imazol krempasta vysušuje a to je dobre. Keď už molusky boli diať veľké tak až vtedy som natrela Moluskom. Vtedy sa urobila krasticka a molusky odpadli. Molusk na malé molusky veľmi neodporúčam, nám sa rozširovali ale ak boli veľké tak zabral. Molusan a imazol som používala preto aby sa nerozsirovali a nezvacsovali. Dcérka konečne nemá ani jednu molusku a dúfam ze už nikdy nebude mať.

ja1985
21. máj 2019

@domini2323 vdaka

domini2323
21. máj 2019

@ja1985 za máličko 😉

domini2323
4. jún 2019

@kickac dobrý deň. Olej tea tree ste riedili ale neriedeny ste davali na molusky?

michelitta
6. jún 2019

@andreakg dobry den prosim Vas mozetr mi napisat do sukormnej spravy ake homeopatika to.boli?dakujem pekne

kickac
7. jún 2019

@domini2323 neriedeny sme vatovou tyčinkou dávali len na molusky

sona555
28. júl 2019

Prosím poraďte, môžu byť toto molusky?

michelitta
1. aug 2019

@sona555 moze to byt stipanec alebo moluska..v kazdom pripade ak je toho tak malo hned by som isla pre klud duse ku koznej aby sa to podchytilo v zaciatku a budete mat pokoj

sixas
Autor odpoveď zmazal
sixas
16. aug 2019

Prosím vás môžu to byť molusky

ja1985
16. aug 2019

@sixas mne to veru príde ako molusky 😕

papca
17. aug 2019

@ja1985 ano

maxmel
30. aug 2019

Pridám aj ja do tejto témy.Ja s nimi tiež bojujem už 4 mesiace.Od septembra sme mali nastúpiť do škôlky,Dr.mi povedala že radšej by nemal ísť,ako ste to mali vy?Chodili aj s moluskami?Ďakujem

ivkarrbt
30. aug 2019

@maxmel môj hodil mne dr povedala ze môže že sa to prenáša iba ak by sa šli zo škôlky detinkupat že na niaky plavecký a tak.V škôlke som povedala učiteľka že ma molusky že to nieje nakazlive a ona mi ešte povedala ze aj jej deti to mali že v pohode dala som mu tielko aby to deti níako neobzerali a bolo dobre.Akurat kukam 4 mesiace bojujeme aj my sme to mali dlho ale zlikvidovali sme ju všetky asi tak za 3 mesiace.drzim palce

maxmel
30. aug 2019

@ivkarrbt ďakujem za odpoveď,🙏dúfam,že aj my sa ich čoskoro zbavíme.😞

ivkarrbt
30. aug 2019

@maxmel určite držím palce nám pomohol taký liek molusky či dáko tak sa volal sme natierali .