Molusky u deti
Ahojte baby mate niektora skusenost s moluskami u vasich deticiek? Ako ste sa ich zbavili co Vam pomohlo? Dakujem za rady
@hobrlovakatka ahoj,ak sa skriabe,nam odporucila na to kozna Tanno Hermal mlieko.tym som to malej potierala,bolo jej lepsie.vacsie molusky jej kozna postrhavala..
baby, mame sukromnu koznu lekarku v Bratislave, dala nam vitaminy, probiotika, ktore nielen podporuju imunitu ale su specialne vytorene proti moluskam ( Tvoreniu novych ). Cenovo vyjdu okolo 20 - az 25 €, ale odkedy ich uziva, nerozsiruju sa a ani nevznikaju. volaju sa AmpCare a ja vam ich vrelo odporucam, sice sa mi zakrutila hlava v lekarni ked mi lekarnicka povedala cenu, ale stoja zato !
@bonovka neškriabe sa, asi ani nevie, že to má. A myslíš, že sú to molusky?
@hobrlovakatka vyzera to velmi podobne.moju ale svrbeli vcelku dost.
@hobrlovakatka inac deti s moluskami maju zakazane sa chodit kupat na verejne kupaliska kvoli prenosu na ostatnych sa cudujem teda ked o tom vedela....bratrancova mala sa nekupala rok a pol
@ejkapod dakujem, ja som davala Molusk tinkturu a teraz treti den imazol a krasne je to vyschnute... som zvedava co dalej ako to bude prebiehat ci sa to uplne dohoji alebo co s tym ...
@hobrlovakatka
ano su to molusky... kamoske podakuj ... ja nepochopim take mamy... my sme to dostali Podhajskej bojujeme od juna... a este z daleka nie je koniec. cele leto sme sa obmdzovali momo bazenov len v mori a doma v nafukanom .... nedalo by mi to svedomie a nie to este s kamoskou ist do bazena...
@matuskova003 je to na predpis alebo volne predajne?
ona o tom nevedela, že sa nemôže kúpať. Ja som jej to včera napísala a ostala prekvapená. Tiež sa čudujem, prečo jej to doktorka nepovedala, keď vedela, že chodia plávať
Ženy, v žiadnom prípade nedávať odstraňovať koznemu!!!!!!! Nasa mala mala mokusky asi pred dvoma rokmi... chodili sme s tym ku koznemu, ten ich odstraňoval bolestivou metódou- zoškraboval ich takou kovovu lyžičkou, mala nehorázne plakala- to mala jednu molusku... kým jej to dr neodstránil tak sa jej nerozsirovali, no akonáhle odstránil prvú tak sa objavili molusky všade- najviac na krky a pod bradou a jedna v pupku... u dr sme boli na odstránení 2 krát a potom som si povedala ze dosť- ja si dieta nenechám traumatizovat!!! Môj muz našiel na webe spôsob ako sa molusky odstraňujú bezbolestne, doma... a to zabralo, odstraňoval jej ich manžel a prestali sa zorsirovat az zmizli úplne!!!! Proste super! Skúšali sme pred tym rôzne masticky a babské recepty ale nič nepohlo, az nakoniec to odstraňovanie doma- nájdem na nete link a dám ho sem... len ich nedajte odstraňovať u dr- nepomôže to a dieta bude zbytočne traumatizovane!! Verte mi
@matuskova003 prave pozeram dakujem za odporucanie, ake velke tu tie tabl? nas ma len 2,5r nevie mci vie prehltnut liek este sme neskusali
@hobrlovakatka mi chces povedat ze si to nenastudovala ake je to infekcne??? ze z toho vyteka infekcia ktora sa siri...? neveriiiim ved mi doma vsetci v pozore dezinfikujeme si vzdy ruky ked s tym manipulujem, periem pradlo na 60
@margaretka je to volnopredajne, musi sa to objednat ale kludne v lekarni... 🙂 su tak stredne velke, moj maly ich sice zapije aj cele, ale raz som mu rozdrvila na lyzicke a rozpustila a vypil ♥
https://doplnky-stravy.heureka.sk/amp-care-30-t... tu najdete rozne ceny a mozete objednat priamo z domu, teerraz kukam vyjdu aj lacnejsie
@hobrlovakatka ja ani svojich synov spolu nekupem, nakolko je to prenosne... nato velky pozor !
uvidím v pondelok, čo povie kožná. Zatiaľ to určite nedám vyškrabať. Ja len teraz neviem, či to mám do pondelku nejako riešiť.
@matuskova003 deti teraz nebudem spolu kúpať. A syna iba sprchovať. Kúpeľ sa neodporúča. Ďakujem za radu
@hobrlovakatka uvidis co ti povie kozna.no nam tiez dala molusk ale otras.iba co jej to rozdrazdilo.rozsirilo.este aj bolelo...
@margaretka tá kamarátka asi fakt nevedela, aké je to infekčné. A ak si dobre pamätám, tak sme s ňou boli len raz v bazéne. Ja doma síce periem prádlo na 40 ale všetko žehlím, tak dúfam, že uchránim od toho dcérku
Ked to mal syn, tak som to bola len ukazat koznej ze ci je to ono.o a ze ano a hned mu to chcela vypalovat. Tu sim nastudovala dost o tom a potom sme to doma postupne zlikvidovali - jednak imunitu podporili a molusku prepichli, vycistili a betadine vydezinfikovali. Nic sa nerozsirilo, ani na malu neprenieslo a uz je to 2 roky co ma pokoj.
@daniela_4 to je hrozné, až sa to zle číta
@hobrlovakatka no bolo to na psychiku lebo plakala stipalo ju to a ja v domneni ze ved pravidelne ako pisu aby sme sa toho co najskor zbavili a dieta chuda to bolo slz.za mna nikdy viac.zmenili sme koznu a predpisala nam imunoglukan na to zacervenane nech sa jej to ukludni a vyliecila nam to az morska voda...
@lenakiss uz som to nenašla na nete ale my sme to robili takto, kúpili sme betadin na dezinfekciu-neštípe, najtensiu ihlu- zdravotnícku a ked mala zaspala tak sme molusku prepichli-najprv sme ihlu namocili do betadin a jemne a pomaly tak aby sa von dostala kvapka krvicky- neboli to, mala sa ani raz nezobudila ani ju v spánku nehlo takze sa netreba báť... a potom sme to len utreli betadinom... takto sme to urobili postupne so všetkými moluskami... asi o tri dni sa v prepichnutej kolíske objavila biela čiapočka a vtedy sme proces zopakovali... a ro je všetko, molusky prestali rast, prestali sa rozširovať, mali to nesvrbelo a prepichovanie nebolelo 🙂 trvalo to síce tak 3-4 týždne ale od prvej prepichnutej molusky nezačali ďalšie takze to bolo super a dávali sme vela vitaminy, hlavu ustricovú 🙂 držím palce
@matuskova003 moja vybrala 3bal amp care sirupu, a aj tak rastli a sirili sa.. nakoniec som to musela dat 2krat zoskrabnut co ich mala vyse 30 a boli fakt ze velke... @lenakiss aspon mu to potieraj betadinom, aj bez prepichnutia.. nikdy nevies ci je tam nejaka mikrotrhlinka vdaka ktorej sa jej jod dostane do molusky.. moja to mala na trupe a ruke a pri prepichovani ziapala ako sialena a aj co sa podarilo, nepomohlo.. my sme uz museli dat zoskrabnut a aj sa jej to vratilo ale nie v takom meritku... teraz 2.krat to uz po zoskrabnuti potieram betadinom a microdacynom a ma uz len 3 mikro male, ktore sa zatial nesiria a ani nerastu,
@margaretka amp care je aj sirup junior
@lenakiss jemine to ako a čím ošetrujes? Náš má na zadku tiež obávam sa aby sa to tam nezanieslo...

toto som objavila cez víkend drobcovi na ručičke. Kamarátka so synom chodia s nami plávať a on má molusky. Tak už to asi chytil aj môj drobec. Dnes som išla ku kožnej ale zoberie nás až v pondelok. Obvodná mi dala len výmenný lístok. A na molusky odporučila EMOLUX. Mám to začať používať, aj keď som si neni istá, či sú to molusky? Zatiaľ som našla dve, na každej ručičke jednu. Poraďte mi, prosím