Mononukleóza, pneumokok pyogenes a chlamýdie v krvi
AHojte budem rada ak sa podelíte s vasimi skusenostami dcera ma vsetky tieto tri veci naraz:(
@lucka127 ahoj, malý mal chlamýdie v krvi, mal zápal plúc, vybral 21dnpvu antibiotickú kuru, este stále ma chlamýdie, dr.vravela, že to aj po preliečení nejaku dobu je možne najst v krvi..odvtedy mi už 3x ochorel v priebehu 2 mesiacov, imunita na nič..tak teraz keď sa vystrábi z toho, máme ísť na imunologiu, tak som tiež zvedavá, čo bude ďalej.. 🙂
@sendy182 zatial nie lebo zacalo to v januari angínou na 3 dni po vylieceni bola v skole a pojedla sneh sikulka...a potom sa to zacalo ale mi mame problemy s mandlami maju nam ich vybrat myslim ze budu bordely vsetky v nich pretoze od malicka sa nam vracia angina a ma ich od malicka obrovske ale teraz jeje zacali vybublavat a zistili jej toho pyogenesa uzivala uz nan atb a dostala hnisavu anginu dalsiu cez atb do toho tu mononukleozu a chlamydie,takze zatial liecime len to isoprinosin som si pytala ako prve lebo tretieho syn sme s nim liecili a je to najlepsi sirup aky poznam zial uz sme vybrali snad 3-4 balenia a neezabera:(potrebujeme byt 3 tyzdne bez atb aby mohli ist von ale zatial to ruzovo nevyzera..
@slavuska30 och drzim palce:( no vidim ze sa mam na co tesit najhorsie na tom je ze pyogenesa chytili aj dalsie tri deti manzel nie ja mam ist na ster a Ben aj najmensia kaslu maju atb jemu brali krv malu asi budu pichat na chlamy zajtra:/ uz som sediva z toho 😢 sa cudujem ze som za tieto dva mesiace neprisla o mlieko..
@lucka127 tomu hovorim "terno" 😖 uz nic lepsie ste asi nevedeli chytit, vsak? 😅 chlamydie sa liecia dlho, je to fajna pliaga, streptokok pyogenny je dalsia lakocinka, treba poriadne preliecit, kontrolovat ASLO, aby nesadol na klby....no a mononukleoza budis....pokial nema zvacsenu pecen , tak to pojde do polroka k normalu. od doktorky by som si vypytala urcite aspon na par mesiacov vylucit telesnu vychovu.
@lucka127 držím palce, aspoň vás liečia, môjho syna posielali len po vyšetreniach, lebo nám sa to prejavilo vodou v kolene, chodil o barliach štyri mesiace, len mu ju vyberali, nakoniec v decembri sme šli do nurchu v piešťanoch so zápalom v kolene a keďže mu chlamýdie dlho neliečili, prešlo mu to do reumy a pred dvomi týždňami bol na operácii s kolenom, dcérka býva každý mesiac chorá, dr povedala , že chlamýdie sa tak ľahko neprenesú a krv jej nebrala ☹
@latvia dakujeme:( no nemala to az tak zle z tej mono drzime zatial len dietu nemala ani peecen zvacsenu ani slezinu len zle pecenove tak mame asi 7 druhov liekov do toho zmenili atb pre tie chlamydie som zvedava co anm bude zase zajtra aach 😀 premyslam ze jej dam nie odklad lebo je prvacka ale individualne studium..nvm sama co bude..a potom nejake liecenie no uvidi sa,najhorsie je ze sa nam to vsetko doma kruti je to sila kde to nabrala lebo nechodime ani na kupko nikde 😅 nepoznate niektora este aj nieco dobre na imunitu z prírodných lieciv? nechem ju stale chémiou pchat..premyslala som nad kolostrom +chlamydil extra nemate skusenost?
@minnie30 no to je zvlastne..nam hovorila ze pravdepodobne ma aj on ked ma rovnaky problem vraj sa to prenasa kvapockovou infekciou aj kamoske to tak povedali:(som zvedava ci budu brat krv zajtra najmensej..a v prvom rade prajem skore uzdravenie a rychle zotavenie hrozne..ja som o takýchto ochoreniach a uz vôbec vedlajsich produktoch nepocula:(
@lucka127 ani ja som o tom nepočula, až keď to synovi nezistili. aj vám prajem všetkým skoré uzdravenie, pozerám, že máš štyri detičky , to musí byť krásne toľko radosti domena 🙂 a starostí, hlavne takto, keď sú choručkí , ak si mi poslala srdiečko, ďakujem veľmi pekne 😉 a inak aké beriete lieky na tie chlamýdie
@minnie30 no je to kym su zdrave..za tieto mesiace som uz zrela na psychiatriu tolko toho bolo 🤐 jedine vdaka Bohu prezivam kazdy jeden den lebo uz ma opustaju sili soplim aj ja uz🙂 ano ja som ti poslala 🙂 no Selenka ma atb fromilid-chuda uz asi 5 te snad stale ejej to menia podla toho co sa nam objavi..potom ma na pecen flavobion,ako zacala kaslat erdomerd, isoprinosine na imunitu, probiotika jeje davam 2x denne, b-komplex,vitamin c a do nosa nasivin 😅 mam celkom slusny zoznam Bella ma tiez dost toho a Ben pomenej
@lucka127 písala som segre, že ktorý mala a poslala link na toto http://www.terezia.sk/sk/produkt/hliva_ustricov...
@lucka127 DAKOVALA 😉 cicuš.....ale všetko viem,čo tu je popísané.....V novembru to začalo zápalom pľuc ved vieš-viky...nehovoriac o chorobách Deniskových .....prešla som si peklom,prerevala veľa nocí....dufam ze konečne budu ok 😉 Našťastie Viki chlamýdie uz po kontrole nemala....teda ona ich nemala vobec(testy boli hraničné) ale pre istotu tiež dostala atb VTEDY na preliečenie .Ale dakujem,že na nás myslíš.....a Denisko tiež už vyzerá že sa konečne s toho dostal,aj výsledky na mykoplazmy boli už oki 🙂
@lucka127 jejda hotový zoznam ☹ nám dala dr v septembri dvoje atibiotiká na chlamýdie po šesť dní a povedala, že to stačí, že je preliečený, ale potom mu brali krv ešte viackrát a výsledky na chlamýdie mal ešte vyššie ako predtým a odvtedy mu nedali nič, berie lieky na sinovitídu, čiže zápal kolena, na reumu , acidum folicum a helicid kvôli žalúdku, aby nemal kyselinu kvôli liekom, zajtra ideme na pečeňové testy, tak sa spýtam, lebo ho stále bolí žalúdok v poslednej dobe, asi z tých liekov na koleno, tie berie tretí mesiac ☹ chudátka deti, toľko liekov a chorôb v ich veku. ten isoprinosine sme dostali aj my, ale ho bolelo brucho, tak už ho nedávame
@minnie30 :( no to je brut vidim ze mate tiez za sebou ved prave ja sa bojim tiez tych reakcii a este ta pecen po mononuke vies no nedaj jej atb zas sa nam daka ina opica nalepi..uz sma neviem co by bolo najlepsie preto sa pytam tu mamiciek lebo nejden x niet nad vlastne prezite skusenosti..
@lucka127 práveže ja som chcela , aby ho poriadne preliečila antibiotikami, ona povedala, že ho preliečila napriek tým opakovaných zhoršeným výsledkom, aj boreliózu mu našli a to vôbec neliečila ☹ nemusel dopadnúť takto, ako dopadol , o športovec a má zakázané akýkoľvek šport, celý rok ospravedlnený z telesnej. skôr sa bojím, či to nemá dcérka, stále chorá, bolievajú ju nožky, teploty máva často, soplíky hádam každé dva tri týždne.

@lucka127 ahoj urcite navstivit imunoalergologa....drzim palce....aj pri infekte sa daju uzivat imunologicke preparaty. Skus sa popytat na isoprinose.....mozno zaberie 😉