Mononukleóza u 9 ročnej

lussytalulu
23. máj 2022

Dobrý večer, prosím vás je tu niekto kto sa liečil na mononukleozu? Moja 9 ročná dcéra je už po liečbe viac ako 2mesiace,lenze opuch mandlí je stále rovnaký 😐Vyzerajú už krásne ružové, bez hnisu, bez bolesti, len ten opuch sa nemení. Doktorka nám povedala, ze to samo zmizne, netreba už žiadne lieky brat... No mne sa nezdá 😔Akurát som čítala že cibulovy a harmančekovy ča ale podľa mňa je skôr na kašeľ. Máte nejaky domácí recept?

janulka88
23. máj 2022

@lussytalulu dcéra 11r - tiež jej po odbere krvi vyšlo že má prekonanu mononukleózu. Čiže smer infekčné,chodíme tam už tretí mesiac, berie stále isoprinosine, uzliny zväčšené stále,

roja01
23. máj 2022

@lussytalulu salvia robi so sliznicou v ustach zazraky. Salviova lizanka v bio obchode, alebo i cukriky. Salviove pastilky na cmulanie z lekarne. Vola sa to Mullerovy pastilky, salvej, vit.C.

lussytalulu
autor
23. máj 2022

@roja01 dakujem

lussytalulu
autor
23. máj 2022

@janulka88 no dcéra akurut dobrala sprej a sirup už skôr ale to na alergiu, len na mangle to nemalo žiaden účinok... A už koniec, ešte nám známá poradila jazveciu masť, tak neviem ci ešte skúsiť to!?

jjanulienka
23. máj 2022

Ja som mala mononukleózu asi ako 13 ročná, mám 30 a pravú uzlinu mám stále zväčšenú, dokonca aj bilirubin mi stále vyskakuje 🤷🏽‍♀️