Moraxella a pneumokok u bábätka: Ako pomôcť?
Ahojte . Mám 4 mesačnú malú ktorá mi chytila túto háveď ako jej viem pomôcť kvypky pamykon nepomáhajú Budem to riešiť ráno s lekárkou zaujíma ma ako ste si tým prešli mala je dosť mrzuta hlienate sopliky nie a nie vonku pokaslava a plus občas teplota.
Ďakujem
Malý to chytil v nemocnici,25tt narodený a bol aj na kyslíku a dostal ATB a pomohlo
@misicka921 Pamycon nám nikdy nepomohol , skôr ešte pohoršil stav , nám na moraxelu zabral uniflox kvapky
@misicka921 tak to je kombinacia
Spoluziackina dcera s tym bojovala 2mesiace
@misicka921 deti mi toto nosia zo skolky neustale,najmladsi tiez v 5 mesiacoch to schytal,pamycon nezabral,dostal Uniflox kvapky a tie zabrali.starsej nezabrali,tak ATB nakoniec.
@simona92101 aj mne to doniesol malý zo škôlky lenže on chytil zase inú háveď hemofil... ja len nechápem že ako to sa tam prenáša v podstate jemu nič nebolo len preventívne sme mu dali urobiť odber a bum úplne niečo iné .. na nervy tak sme na atb všetci myslím deti
@taktotedanie a ja som myslela že to po týždni po atb prejde to aby som išla na opätovné odbery
@natirobko dostali sme napokon ATB tak uvidíme ako sa to vyvinie
@dzulli1980 ďakujem noo už sme dostali uvidíme čo ďalej snáď už syn nič nedonesie zo škôlky okrem tej ďalšiej čo teraz má on ..
@barrborka fuha .. to ma mrzí tak snáď aj nám záberu
@misicka921 cosi.. a tyzdenna liecba je malicko
@misicka921 jemninecku..hemofil je ina "parada" starsia mi to doniesla zo skolky na jesen, schytal aj mladsi, brali antibiotika a starsia este mesiac po tom kaslala. Teraz ma moj mladsi tiez rovnake kombo- pneumokok aj moraxelu a sranda je v tom ze starsia ma vytery ciste, tej zas ale z krvi vysli protilatky n mykoplazmy 🤦🏻♀️ cize atb...aj jeden aj druhy. Beru Klacid. Maly zvlada super ale starsia sa vyhadzala, ideme zajtra riesit k doktorke co dalej. Ale maly ma Klacid primarne kvoli tomu, ze teda sestra ma tie protilatky na myko...tak doktorka pocita s tym ze by ich mohol mat aj maly. Krv mu nebrala ale teda tieto atb su ucinne aj na moraxelu a pneumokoka. Nech ste rychlo zdravi 🍀💪🏼
@lusi7823 ďakujem noo vôbec som nečakala že takto to dokáže byť a to o dva týždne máme ísť na očkovanie vraj je proti tomu v 5 rokoch .. noo takže môžem požiadať o opätovné odbery pri dodaní liekoch myslela som že to bude iné každá lekár niečo iné povie .. ach .. nemam slov ..
@taktotedanie tak ja nechápem potom svoju lekárku ..

Parádne kombo na 4-mesačné dieťa ... Pamycon sú lokálne ATB, mojej dcére nepomohli nikdy ... treba dať cielené ATB, vo výsledkoch výterov Dr. má, ktoré sú citlivé a zaberú.
@misicka921