icon

Moraxella

dasa16
15. mar 2013

haloooo baby, mate niekto skusenosti s moraxellou ???? mam dve deti dcerka 4 roky, drobec 1 rok, a stále sa točime dokola .........dcera chodi do skolky tam ju chyti, potom ju chyti drobec a dokola dokola................nepoznate nieco ako s tým skoncovat ????

katy1979
15. mar 2013

hej preliecit celu skolku. kym tam bude co i len jedno nepreliecene dieta tak sa budete pernamentne tocit dookola.

ginger_fox
15. mar 2013

@dasa16 vytvorit si na nu imunitu 😉 inej cesty niet

dasa16
autor
15. mar 2013

no prelieci sa skolka a pojdem do detskeho centra tam to niekto moze mat tiez.........nemyslim si , ze to je riesenie ale dakujem za kazdu radu
ginger_fox a ako si na nu vytvorit imunitu ???

marlenka27
15. mar 2013

no moja, my sme sa trapili s touto bakteriou 3 mesiace a to este nechodime do skolky, len mali den otvornych dveri a stravili sme tam 3 hodiny a bolo, najlepsie na tom je ze chalani z toho nemali az taky problem aky mam ja, dodnes zdurene uzliny na krku a neustala bolest ucha a to som uz preliecena, ze vraj tie uzliny mi zostanu do konca zivota zvacsene a jedine co mozem urobit je posilnit si imunitu, v kazdom pripade je ta moraxella velka svina 😝
no a bojovat proti tomu nemas sancu, celu skolku nepreliecis, casom sa to mozno utrasie, detickam sa este vyvija imunita, skus hlivu ustricovu, multivitaminy

ginger_fox
15. mar 2013

@dasa16 casom... klasika, posilnovanie imunity.... ako otuzovanie, C-čko, betaglukany a pod.

katy1979
15. mar 2013

@dasa16 tak vela skolok to robi vytermi vsetkych deti a ak sa najde vinnik tak preliecia. Podla skusenosti to velakrat zaberie. My sme mavali moraxelu ako malicky takisto aj ostatne potvory. hygienicka mi povedala ze kym nerobi problemy tak ju nechat tak nech sa s tym telo vysporiada samo. vysporiadalo sa a za cele tri roky v skolke ju nedovliekol domov.

xlucia
15. mar 2013

@dasa16 su na dobre grepove kvapky a inak nedavaj starsiu do skolky. nic ti nedonesie