Moringa a zelenožltá stolica u dieťaťa

aicha151
9. apr 2021

Mal niekto niekedy problem s Moringou? Uzivam ju cez 2 tyzdne a babo ma zelenozltu stolicu. Moze to byt z Moringy? Pijem aj Ukko caj ale z toho mi to nepride zeby to bolo 🤷‍♀️
Ked aj chcem prestat Moringu pouzivat, ako ju mam postupne vysadit? Vsade citam ze uberat po jednej kapsuli (teraz beriem 3x3), ale za aky cas?
Dakujem

nevenka
10. apr 2021

@aicha151 vies co, no mozne to je, ako velke je dietatko? Mne sa zdalo tiez, ze bola taka do zelena stolica, ked som to brala. Vysadzovat skus postupne, ale mne sa nic nestalo, ked som aj nahle prestala brat, ak je tvorba mlieka ustalena, po sestonedeli, resp. take 2 mesiace. Ked mam pocit, ze je mliecka menej, viac pijem a prihodim jednu-dve kapsuly ked si spomeniem. No ja beriem este aj kurkumu, pestrec na pecen. Babo malo dlho zltacku a stolicu malo okrovu, od kurkumy ma teraz tiez taku tmavsiu.

daddyasmr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nevenka
10. apr 2021

@daddyasmr co mu dava, vsak ona uziva na zvysenie tvorby mlieka, je to vyborna bylina aj na cervene krvibky, napriklad.

aicha151
autor
10. apr 2021

@nevenka dakujem za odpoved 🙂 drobec ma.dva mesiace. Senovka a benedikt na mna nemali ziaden vplyv a moringa naopak pomaha. Len ta zelena stolica ma prekvapila 😮 znizim davky a snad sa to upravi 🙂 a dakujem aj za posledny prispevok ;)