Môže byť dlhodobá bolesť brucha prejavom alergie na mlieko?
Ahojte,6 ročná dcéra sa sťažuje dlhšiu dobu na bolesť brucha.Výraznejšie je to ku večeru.Pred 2 týždňami zvracala 1 deň aj ju pár krát preháňalo,zvracanie sa zastaviť nedalo tak sme skončili na infúziách.Mala aj výsip na celom tele ,také veľké červené fľaky.Infuzia na zvracanie zabrala ale nejaká infuzia proti tomu výškou nie no aj tak nás pustili domov .Ráno nám naša dr pichla injekciu už som zabudla názov a výsip bol preč.Lenze bolesti brucha má stále nie silné,s prestávkami.Z odberov vtedy nič nevyšlo len niečo zvýšené ako močovina aj crp ale to vraj preto lebo bola chorá a dehydrovaná .Mala vtedy aj zvýšenú teplotu.Môze sa takto prejaviť alergia na mlieko?Vtedy keď zvracala bolo to po krupici v škôlke,a všimla som si už aj predtým že keď ju zjedla doma občas tak jej bolo ťažko a preto som jej ju prestala dávať no jogurty zje tiež a je v pohode

@lilka121 môže byť. Môže ísť o alergiu na laktózu a nie na bielkoviny, nakoľko píšeš,že jogurt dáva v pohode. Fermentáciou sa sa laktóza stiepi.Toto sa deje pri jogurtoch .Nie úplne,ale dosť. Určite zajdi za detskou,nech vás posunie na alergologiu