Môže byť teplota 40,3 stupňov zo zúbkov?
Ahojte, môj malý má už druhý deň teploty, ale dnes vnoci vyskočila na 40,3 stupňa, idú mu zúbky, môže to byť z toho?????
moze to byt siesta choroba
Ja niekedy žasnem, ako niektoré ženy rozmýšľajú. Dieťa má 40,3 a ona sa pýta na fóre 😒 Ach, jaj. ☹
awojky moj maly syncek ked mu isli prve zubky tahal teploty az 40ky.volala som hned lekarke a ta mi povedala ze to je zo zubkov,ale moze to byt aj ta siesta choroba
zymga ako vedela tvoja dr. podla telefonatu , ze to je od zubkov?
Rast zubov nespôsobuje zvýšenú teplotu... a už určite nie natoľko vysokú...
tak my sme uz 3x mali vyše 39°C teplotky a vzdy pri ocnom zubku, este nas caka jeden - pri prvom, ked doktorka nic nenasla, este sme preverili mocove cesty, tiez v poriadku, chodim jak debil hore dole k lekarke, vzdy je vsetko v poriadku, tak nakoniec dostanem riadneho zdrba, ze vlacim dieta v teplotach po vonku a ambulancnych chodbach plnych bakterii - lenze fakt mam strach, len hodia rukou, ved zubky - moj brat mal pred 30timi rokmi, ked mu isli, tiez take problemy, tak ak to nie su zubky, mile damy raditelky, tak co to je? takze pokial to netrva dlhsie ako 3 dni, je to vraj OK - striedam 2 sirupy od bolesti a teploty
@cmuricek13-moze to byt aj zo zubkov..ale pre istotu chod aj radcej k lekarke..
keby má moje dieťa 40,5 stupňa tak tu nesedím ale bežím na pohotovosť nech ho prezrú...tu sa asi nedozvieš čo je tvojmu dieťaťu.....
tak ja to nechapem !! .. niektore tu pisete ze ked ste prisli na pohotovost s vysokou teplotou tak hned lekar/ka povedal/a ze taka vysoka teplota zo zubov nemoze byt a okamzite robili vysetrenia a odbery krvy na druhej strne pisu zeny ze ich lekar/ka poslal/a prec so slovami "ved zubky, treba zrazat teplotu" .. ach :-/...
kludne moze byt taka teplota zo zubkou... nas maly maval pri prvych zubkoch 2 aj 3 dni 39-40 ale dala sa mu zrazit paralenom cipkom keby sa nedala tak by som to riesila...
nas maly ma zopar dni hnacky, potom prisli teploty okolo 38, potom to zacalo prudko stupat cez 39 a dokonca cez 40 - aj 40,7. Boli sme u doktorky 2x na CRP, obidva razy negativne. Nema nijake ine priznaky, pri 39 v pohode chodi po byte a chce sa hrat. Rastu ma naraz tri zuby. Tak nevieme ci to moze byt z toho. Druha alternativa je siesta choroba. Ale neviem - to crp neukazalo nic..
Sak ale dobre merate pri zuboch, lebo ak merate cez konecnik, treba odpocitat nieco.
mojej dcere ( 2 roky) idu stoličky dva tyzdne mala mierne zvysenu teplotu cez den v noci aj 39,5 crp 103 4 dni v nemocnici a nc nam nezistili len zuby a asi viroza podla mna ked idu zuby moze sa vyskytnut hocico kazde dieta je ine

takato horucka je raritna pri zubkoch,ja by som sla radsej na odber.Rdasej vylucit nieco negat,ako trpnut.