icon

Môže byť zvýšená teplota u dieťaťa spôsobená zúbkami?

janie7
Dnes o 20:05

Ahojte maminy, dcérka (1 rok) ktorá je inak super aktívna, je dnes ako vymenená. Má teplotu 38 stupňov, je apatycká a z jej obľúbeného príkrmu zjedla iba polku. Žiadne iné príznaky nemá. Môže ísť o prerezávanie ďalších zúbkov? Slintá teda statočne.

anonym_8d0a76
Dnes o 20:07

moze to byt hoco od chripky, zubov az po nico vaznejsie, treba pockat kym sa rozvinu priznaky a podla toho liecit

anonym_8d7c2d
Dnes o 20:11

@janie7 ved choroba... vsade na vôkol je jej až až ... 38 je len zvýšena teplota.. cize zatial klud.. hlavne nech pije vela tekutín, čajíl s medom, vlažnú vodičku.. mozno dať vitamin D a probiotikum na podporu imunity

dzulli1980
Dnes o 20:19

Od zubov, cez chrípku, dcéra má momentálne Covid, vírusov aj bakteriálnych infekcií sú furt mrte ... sleduj ju, ak by teplota vyskočila, daj čosi od teploty, veľa piť ...

anonym_23bf1f
Dnes o 20:27

Vzhľadom na to čo je teraz rozšírené by som určite išla k doktorke nech urobia crp test. Nechcem strašiť ale myslela som že len novinári to nafukujú v tých článkoch, ale bola som na preventívnej s dcérou a akurát tan volala mamička s tou diagnózou.. takze určite by som urobila aspoň crp test. Držím palce.