Môže byť zvýšená teplota u dieťaťa spôsobená zúbkami?
Ahojte maminy, dcérka (1 rok) ktorá je inak super aktívna, je dnes ako vymenená. Má teplotu 38 stupňov, je apatycká a z jej obľúbeného príkrmu zjedla iba polku. Žiadne iné príznaky nemá. Môže ísť o prerezávanie ďalších zúbkov? Slintá teda statočne.
@janie7 ved choroba... vsade na vôkol je jej až až ... 38 je len zvýšena teplota.. cize zatial klud.. hlavne nech pije vela tekutín, čajíl s medom, vlažnú vodičku.. mozno dať vitamin D a probiotikum na podporu imunity
Od zubov, cez chrípku, dcéra má momentálne Covid, vírusov aj bakteriálnych infekcií sú furt mrte ... sleduj ju, ak by teplota vyskočila, daj čosi od teploty, veľa piť ...
Vzhľadom na to čo je teraz rozšírené by som určite išla k doktorke nech urobia crp test. Nechcem strašiť ale myslela som že len novinári to nafukujú v tých článkoch, ale bola som na preventívnej s dcérou a akurát tan volala mamička s tou diagnózou.. takze určite by som urobila aspoň crp test. Držím palce.

moze to byt hoco od chripky, zubov az po nico vaznejsie, treba pockat kym sa rozvinu priznaky a podla toho liecit