Môže dieťa s moluskami navštevovať škôlku?
Môže dieťa s moluskami do škôlky? Jeden lekár povedal, že áno, druhý, že nie
Ojoj, to by bol veru veeľmi dlhý čas doma.
My sme sa ich zbavovali skoro rok..to by ste dlho boli doma🥴
Ojoj, to by bol veru veeľmi dlhý čas doma.
@anjelicek26
@petranelkova a informovali by ste škôlku?
My sme sa ich zbavovali skoro rok..to by ste dlho boli doma🥴
@andovka007 takže ste chodili riadne do škôlky a nikto nič neriešil?
Moja dcéra mala keď bola prváčka. Informovala som školu a ruky si utierala iba do svojho uteráka, ktorý mala v taške, alebo do papierových utierok (aby ostatné deti neinfikovala)
Kedze mala par vyrazok na zadku, tak fakt nie 😂 Uteraky ma kazdy v skolke svoje aj tak...
Ja som to v škôlke nehovorila . Pediatrička povedala že do škôlky môže (veď tam to asi aj chytila ).. len nie spoločne kúpanie a pod . V škôlke si to aj tak všimli lebo mala chrasticky na bruchu ale pohode
Tiež sme nikoho neinformovali a liečili sme tie svine molusky trištvrte roka
Ako des
Jedine nesportoval ,bol odhlaseny z TV dlhodobo ,aj zo všetkých športov.
To by musel byť doma zo školských zariadení hooodne dlho,
Asi by som to učiteľke spomenula, ale nie je to taký zdravotný problém, kvôli ktorému by dietko muselo zostávať doma. Jedine ak by sa mali ísť kúpať, ale to si nemyslím. V takom prípade hej, to by nemohol/nemohla ísť.
Myslím, že by bolo fér to v škôlke povedať. Nie je to nič, za čo sa treba hanbiť, ale som rozhodne za, aby o tom pani učiteľky vedeli..
Kamaratka mala takto syna s moluskami, chodil do skolky, ale casom sa ucitelky na to stazovali, lebo ich mal stale viac a viac a take zapalene. Tak museli poriesit nejake lepsie masticky a asi sa to potom zlepsilo.. ale nebol doma dlho.
Dievčatá, otázka trošku mimo tému...čo ste deťom na tie molusky dávali? My už sme boli dvakrát na výškrab, je to dosť bolestivé. Ďakujem.
My aktuálne dávame ampcare sirup a 2x do dňa natierame cajovnikom asi 3 sme sa už zbavili takto ale tuším som dnes aj 3 nové objavila
Sirup ampcare. Dali sme tie vyrezať 2 tuším a v živote by som to už dieťaťu nedala takto odstrániť.

To bude kvoli moluskam mozno dva roky doma 😅 Pokial sa nejdu vyslovene kupat, neni dovod to riesit...na plavaren by som s tym dieta neposlala.