icon

Môže dieťa s nádchou ísť na dvor?

strelkyna1
20. máj 2025

Môže ísť dieťa so sopľom hrať sa na dvor, ak nemá ďalšie príznaky, alebo ho ofúkne?

zuzkaa1991
•
20. máj 2025

@strelkyna1 moje dieťa chodi von ak netečie prudom a husté sopliky, ak nema teploty, zachvaty kaslu....
Inac je stále na dvore len kratsie

deedol
•
20. máj 2025

ak nema teplotu, tak podla mna moze, ale asi nie behat na dvor, skor na prechadzku. "ofuknut" ho neofukne, ae nemal by sa fyzicky namahat a spotit.

valandra26
•
20. máj 2025

sopel vobec neriesim. to by na jesen deti pomaly nikam nechodili. ak nema teplotu, tak normalne fungujeme.

amelie2017
•
21. máj 2025

No moje deti by nevysli z domu od oktobra a este stale by boli zavrete.

dory11
•
22. máj 2025

Kľudne môžete ísť vonku len sa vyhnúť veľkej fyzickej námahe lebo telo uz bojuje z chorobou .
Mi chodíme kým nemá teplotu , alergickú reakciu na lieky , antibiotiká ktoré nemôže ísť na slnko ☀️,a záchvatu kašľa tak ideme ak vládze ak nie tak ju len prevezieme v kočíku

1mina
•
22. máj 2025
@amelie2017

No moje deti by nevysli z domu od oktobra a este stale by boli zavrete.

@amelie2017 no presne to staršia by trištvrte roka bola zavretá doma 😃

cecilia29
•
22. máj 2025

Ak sa cíti choro nech oddychuje. Ale ak nie nech je von na cerstvom vzduchu. Poznáš si deti, že či sa rozbieha choroba , alebo to ostane tak. Moje majú vek 7,5 a čoskoro 3 a už bežne virozy nemajú. Ich priebeh je ze 3 x kýchne a ráno výfuka nos 😀 . Takže sú von za každého počasia.
Na to aké mam male deti , nebývajú chore, lebo ich slabšie obliekam, nebanusim ale skôr otuzujem a ak nie sú v škole ci v škôlke sú von.