Môže mať 11 mesačné dieťa podchladený žalúdok?
prosim vas o radu.... v noci sa niekedy moja 11 mes.dcerka prebudi a ja jej ponuknem par glgov cajiku z flasky vedla postele (predpokladam, ze ma izbovu teplotu, proste nie je z ter,mosky).myslite, ze som jej mohla podchladit zaludok? Zvracia mi uz totiz 3 den a ja zvazujem vsetky alternativy, kde som mohla urobit chybu ☹ Vracia vzdy, ked jej ponuknem umele mliecko, ale teraz casto papa marhule a vyvrati ich nestravene zvysky...myslite, ze je problem v nich? dakujem
Mlieko vysadiť, nasadiť diétu, určite to konzultovať s pediatrom, poprípade v lekárni tiež poradia...
O podchladenom žalúdku som teda v živote nepočula. 😒 😒 Určite zájdi k lekárovi. Nemám rada takéto hádanie do vetra pri tak malých deťoch. 😠 Keď zvracia už tretí deň, niekde asi problém bude. A nedávaj otázky, sú podľa mňa úplná blbosť. Nemôžeš reagovať na príspevky. Nech sa vám darí..
to UM jej nesadlo,treba vymeniť za iné,konzultuj s lekárom..a zmeraj jej teplotu...môže mať gastritídu,treba dietu a isto nie marhule
podchaldeny zaludok neexistuje, neviem kde si vzala taku diagnozu 😉 Ked zvracia, treba ist k lekarovi, na MK ti dieta nik nevysetri a budu to len dohady. Tak sup sup k dr. 😉
a moze 11 mesacne dieta marhule myslim ze nie este . a este aj miesat to s mliekom ani sa necuduj ze ti vracia .
zvaz, ci tych marhul nekonzumuje privela. I dospely ma asi problem marhule a mlieko. Rozhodne vysad na 2 dni mlieko aj marhule a hlavne vela, vela pit a dieta. Ak Ti pocas dvoch dni nebude dostatocne pit - utekaj k lekarovi. Ak ano, pockaj dva dni a potom pomaly zacnit pridavat stravu. A uvidis.
Ak nemas privelke skusenosti s dietami, hnackami a pod. a nevies presne ako sa to u takych malych deti robi - necakaj ani dva dni a utekaj lekarovi. Je velmi malinka.
ono "podchladeny zaludok" existuje, ale len vtedy ak clovek naraz vypije vacsie mnozstvo ladovej vody, co by sa teda pit nemalo.
Vtedy telo moze reagovat zvracanim a nevolnostou.
V tomto pripade pricinou moze byt kombinacia marhul a mlieka. A tak malemu dietatu by som marhule urcite este nedavala!
Inak aj v spravach bolo, ze teraz je u deti narast takychto crevno-zaludocnych tazkosti, ako zvycajne v lete byva. Takze, najlepsie ist k lekarovi, ako tu uz viacere radili.

No neviem, podla mna to tym cajom nebude...skus jej nasadit dietu-aspon jeden den-suche rozky, ryzovy odvar, caj na travenie pre deti, atd. .... ci sa to neupravi...ziadne marhule ani mlieko nic co je tazsie pre zaludok...Moja mala ked zvraciavala tak sme mlieko uplne vylucili, tak isto aj pri hnackach... 😉