Môže mi dcérka ochorieť?
Ahojte, boli sme vonku s kamoskou a jej dcerkou. Koncom tyzdna nas caka ockovanie a som na nervy. Boli sme vonku a jej mala zacala z nicoho nic mat vodnaty vytok z nosa a kaslat, asi jej zatekali. Snazila som sa jej vyhnut s mojou malou, ale na sekundu som nepozerala, moja isla k nej a zakychla do tvare mojej............ Ako keby naschval.....
Ak by u kamoskinej dcerke sa zacala viroza, mohla ju dostat moja? :(((((((
Dakujem
Tak pokiaľ začala mať z ničoho nič vodnatý výtok z nosa, kašľať a kýchať, môže mať aj alergiu ... nemusí byť hneď chorá ... a ak aj je chorá, Tvoju dcéru môže/nemusí nakaziť, zas to netreba tak prežívať, pri deťoch je to proste tak.
Určite malé dieťa nekýchlo do tváre naschvál 🙄
Môže ochorieť. Tomu sa naozaj nedá vyhnúť. Takto si deti budujú imunitu. Pri najhoršom očkovanie presuniete. Žiadna veda.
@ivette1223
@dzulli1980
@simona20201309 no, prelozit teraz nemozme, kedze cestujeme von na pol roka do Ameriky........ Preto stresujem. Moze byt niekto tak skoro infekcny?
Doma nemala este nic...... Ani vcera...
Vodnatý výtok z nosa, kýchanie a kašeľ z ničoho nič bola skôr alergia ako choroba.
ak to bolo spôsobené vírusovou infekciou, tak samozrejme ochorieť mohla....ale určite s dieťaťom chodíš aj do obchodu, tam nikdy nevieš kto má aký vírus, hoci práve nekýcha alebo nekašle,,,,záleží vždy od množstva vírusovej nálože ktoré schytáš a od tvojej imunity v danom okamžiku....a ak má niekto prejav ochorenia tak je aj infekčný
Ved ockovat ju mozes aj v usa len si to cvaknes.
Mohla ochoriet, infekcnost je vysoka uz aj den pred vypuknutim choroby. Na druhej strane pri lahsej infekcii nie je ockovanie vylucene. Neviem teda, o aku vakcinu sa jedna. Maleho som teraz davala proti kiahnam a pytala som sa na to, kedze maly v skolke stale nieco schytava. Doktorka hovorila, ze pri nadche sa normalne moze ockovat.

Moze, ak jej nakychala do tvare tak pravdepodobne ano. Nestresuj, maximalne posunies očkovanie o týždeň popr. Dva