Može moja maličká oddomňa ochorieť?
Ahojte, dnes ma zložil nejaký bacil...všetko ma bolí...ledva prehĺtam, uši ma svrbia...hlava ako z požičovne.... zatial teplota nie je.. ☹ Kojím moju 3,5 mesačnú babiku... čoho sa mám hlavne vyvarovať aby neochorela odomna?? Dakujem
dalej koj, snas sa moc nepusinkovat, pripadne aj rusko si daj, casto ruky umyvaj...mozno ochorie ale deticky to rychlejsie predje...
nadalej kojit, mlieckom jej davas protilatky, ktore sa v tvojom tele tvoria proti povodcovi ochorenia, takze ju vlastne chranis a presne ako pise pink lady casto umyvat ruky
Ja by som si v prvom rade dala rúško na tvár a v žiadnom prípade si nedávaj lieky bez poriadneho preštudovania či ich môžu kojacie mamičky. Prípadne zavolaj na pohotovosť čo si môžeš dať, tam by Ti mali poradiť. No ak to ešte môžeš vydržať radšej sa opýtaj ráno svojej pediatričky alebo svojho praktického lekára. Držím palce nech sa rýchlo vyliečiš a maličká neochorie. No neprestávaj kojiť pokiaľ nemáš horúčku!!!
kojiť, cez materské mlieko dostáva od teba protilátky, a ak náhodou malá ochorie, rýchlejšie chorobu zvládne. Aby sa bábo od teba nenakazilo najlepšie je nosiť rúško na tvári. Skúšala som to- cez deň sa to dá, ale spať s rúškom je hrozné.
ja tiež radím rúško, naša maličká bola asi tiež takto stará a som si dávala rúško a neochorela, ale len počas kojenia inokedy som si ho nedávala
samozrejme kojit mozes ale ale rusko na tvar je kazdopadne potrbny dostat ho v lekarni aj v Bille pri pokladni-alebo ak nemas doma rusko tak posluzi aj nejaka ina parapriepustna latka[bavlna],casto umyvat ruky ak mas nadchu alebo ak kasles.a cast vetrat-samozrejme bez pritomnosti babatka
@lensam, ani horucka nevadi pri kojeni.
ja som mala nadchu, pouzivala som rusko (ale zial asi som s nim zacala az neskoro) a maly nadchu chytil, skoda. bola som sklamana, myslela som, ze ho moje mliecko ochrani 🙂

kojiť kojiť a nenakazí sa neboj🙂