Môže Persil Sensitive pomôcť pri ekzéme novorodenca?
ahojte, maly ma cervene fliaciky pod pazuchami a lekarka mi kazala vymenit prasok na pranie. kupila som ten persil sensitive (gelove kapsule). pouzivate to niektora pri atopikoch? vsetci mi hovoria ze mam prat v jadrovej mydlovej slize, ale na to fakt nemam cas. dajte vediet ci to realne pomohlo upokojit tu pokozku.
Skús klasické detské prášky ako Bupi a Lovela a ak sa na práčke dá tak nastav ešte extra plachanie
@anonym_autor tak kup lovelu alebo frosch detsky
Ziadne avivaze, daj fenistil kvapky
A pokial ma tvoje dieta problem tak nebud leniva a pohodlna a staraj sa
Mas obsypane decko tak urob vsetko preto aby sa malo dobre ak by trebalo v potoku rucne umyvat tak pojdes pokial by mu to malo pomoct
@anonym_autor tak kup lovelu alebo frosch detsky
Ziadne avivaze, daj fenistil kvapky
A pokial ma tvoje dieta problem tak nebud leniva a pohodlna a staraj sa
Mas obsypane decko tak urob vsetko preto aby sa malo dobre ak by trebalo v potoku rucne umyvat tak pojdes pokial by mu to malo pomoct
@anonym_2914d6 hehe dobré napísané
Máš pravdu, súhlasím
Ja periem v sonett sensitive pre všetkých predtým som používala lovelu ale tá dobre nevyprala špinu
A nasi atopici s Persilom vobec nemali problem, ale pouzivali sme gel. Zaklad je podla mna dobre vyplachat. Stara pracka mi velmi zle plachala, tato nova uplne super, babatkam by som pridala jedno plachanie navyse este. Musis skusit, co Vam sadne.

@anonym_autor ja by som skor skusila lovela a bupi, ak má exzem, žiadny persil