icon

Môže sa chlapcovi zrasť dierka na močenie?

4. apr 2025

Môže sa dierka na čakanie u chlapca úplne zrasty že sa predkožka stiahne úplne a chlapci nemôžu močiť ?

anavixy
4. apr 2025

Skor nie, preco sa pytas? Ked moci, tak sa nema kedy zrast, ked si moc stale robi cesticku, maximalne moze zalud opuchnut a tym uzatvorit mocovu ruru.

zabka79
4. apr 2025

Skor nie

vanilkovazmrzka
4. apr 2025

Urcite nie

rachel36a
4. apr 2025

Ano, mojmu bratovi sa to uplne zlepilo keď bol maličký.. musel do nemocnice kde to chirurgický odstranili

maryetta
4. apr 2025

@vanilkovazmrzka urcite? Si lekarka z odboru?
Lebo mna tiez "strasili" ok upozornovali ze mam na to dat pozor pri synovi. Ze mam pozerat ci ma pocikane plienky (to mohol mat neviem ci rok). Stahovali sme. Kremovali a neviem co vsetko. Mal celkom dost zuzene....

anavixy
4. apr 2025

@maryetta hm, ja som to pochopila tak, ze predkozka ide normalne stiahnut a otazka je smerovana len na “dierku” 🤔 ale ked teraz nad tym uvazujem, mozno “ze sa predkozka stiahne uplne” znamena akoze fimozu

autor
4. apr 2025

@rachel36a na obriezku?

autor
4. apr 2025

@maryetta a nakoniec čo?

maryetta
4. apr 2025

@anavixy to ja fakt uz neviem. Ale sama som sa vtedy ozaj zlakla ze co ked sa nebude moct vycikat. Niekto hovoril ze ved stahovat netreba ale ono vsetko zrejme zalezi od stadia v akom to je.

maryetta
4. apr 2025

Nakonec sme kremovali. Rozne od urologa. My sme ale chodili kvoli inemu problemu. Toto pozrel tak popri tom 🙈

rachel36a
4. apr 2025

Nema celkovú obriezku, len mu tie zrasty rozrusili...