Môže si syn ponechať tielko a pančuchy na rehabilitáciu?
Myslíte, že si môže syn nechať aspoň pančuchy a tielko na spinálnu rehabilitáciu, aby po chorobe neprechladol?
pancuchy su hlavne nepohodlne, ja som ich nenavidela ako dieta. a teda moj syn ich nosil hadam do 4-5r, potom uz len spodky a ponozky, ked je chladno.
Moji nemaju pancuchy od zakladnej skoly, nosia (resp. nosili, vsak BA zima) spodky a ponozky.
Starsi chodi cvicit, nebyva tam zima, ma kratasy alebo teplaky, tricko zo zaciatku stale dole, teraz cca v polke cvicenia da dole, ked mu povie, bosy samozrejme. Ma 13 a v trenkach alebo pancuchach nehrozi. Dala by som kratase, syn je na takych penovych podlozkach alebo tej pologuli na rovnovahu, nema mu velmi kedy byt zima. Ak je taky velmi nachylny, mohli ste prelozit termin.
@majka99999 Pančuchy mu zatiaľ nevadí. Mala som pripravené aj tepláky
My už to raz preložili, tak som druhýkrát nechcela.
Zbytočná debata. Ideš si svoje. Nedáš si vysvetliť.
Opýtaj sa fyzioterapeutky.
A nerob z neho bábätko. Už je veľký chalan.
Môj 8-ročný nenosí pančuchy už dva roky. Hanbí sa aj za spodky. V deň, keď mali telesnú, mal radšej flisom podšité nohavice.
Zbytočná debata. Ideš si svoje. Nedáš si vysvetliť.
Opýtaj sa fyzioterapeutky.
A nerob z neho bábätko. Už je veľký chalan.
Môj 8-ročný nenosí pančuchy už dva roky. Hanbí sa aj za spodky. V deň, keď mali telesnú, mal radšej flisom podšité nohavice.
@anonym_f1f786 Však som sa pýtala, tepláky vraj nie.
Neviem ako na iných pracoviskách, ale cvičenie sa dá preložiť, kvôli chorobe.Ak má ešte príznaky, nejde len o.pacienta, ale aj o iných pacientov ako aj fyzioterapeutov.
Čo sa týka oblečenia, určite nie pančuchy, cvičiť by mal bosý, lebo správne nastavená klenba pomáha
stabilizovať kolená a panvu, čim vytvára rovnejšiu základňu pre chrbticu. Ak by mal tepláky je to lepšie ako pančuchy. Najlepšie je cvičiť v šortkach idealne aby boli nad kolená.
V telocvični je 25 stupňov , nestojí na chladnej zemi sú tam podložky nie je dôvod sa báť prechladnutia.
@anonym_f1f786 Však som sa pýtala, tepláky vraj nie.
@sagitta33 Budúcu zimu už kúp termoprádlo pre oboch
môj syn mal pančuchy naposledy v škôlke 🙈
Neviem ako na iných pracoviskách, ale cvičenie sa dá preložiť, kvôli chorobe.Ak má ešte príznaky, nejde len o.pacienta, ale aj o iných pacientov ako aj fyzioterapeutov.
Čo sa týka oblečenia, určite nie pančuchy, cvičiť by mal bosý, lebo správne nastavená klenba pomáha
stabilizovať kolená a panvu, čim vytvára rovnejšiu základňu pre chrbticu. Ak by mal tepláky je to lepšie ako pančuchy. Najlepšie je cvičiť v šortkach idealne aby boli nad kolená.
V telocvični je 25 stupňov , nestojí na chladnej zemi sú tam podložky nie je dôvod sa báť prechladnutia.
@anonym_ffcdec Však pančuchy sú opáte, dobre sú vidieť členky aj kolená.
môj syn mal pančuchy naposledy v škôlke 🙈
@anonym_230aa5 No a čo, že ich mal naposledy v škôlke, každému vyhovuje niečo iné.
@anonym_290cc5 Termoprádlo určite nie, strašne hryzie. Môžu kúpiť nejaké bavlnené legíny, ale pre mladšieho sú pančuchy určite lepšie.
@sagitta33 Kvalitné bavlnené alebo bambusové nehryzie, je to príjemný materiál.
Pochop konečne, že tvoji chlapci sú už na pančuchy veľkí.
Zeny, keby ste sa radsej starali o svoje deti, lepsie by ste urobili. Autorka si uz precitala vas nazor na pancuchy. Dalej ju o svojej pravde presviedcat nemusite.
@anonym_230aa5 No a čo, že ich mal naposledy v škôlke, každému vyhovuje niečo iné.
@sagitta33
no, že je to trápne a zhovaďuješ ich😉
@sagitta33 Kvalitné bavlnené alebo bambusové nehryzie, je to príjemný materiál.
Pochop konečne, že tvoji chlapci sú už na pančuchy veľkí.
@anonym_290cc5 Prvák určite veľký nie je a nevidím dôvod prečo by ich nemohol nosiť. Staršie ich nosia len keď je veľká zima alebo nemajú telesnú. Prečo by sa inak predávali.
@anonym_290cc5 Prvák určite veľký nie je a nevidím dôvod prečo by ich nemohol nosiť. Staršie ich nosia len keď je veľká zima alebo nemajú telesnú. Prečo by sa inak predávali.
@sagitta33 škoda reči, posledné čo ti k tomu poviem. Radíme ti tu len v dobrom. Budeš tvoj názor ľutovať, keď ti chlapec príde domov s plačom, že sa mu v škole smejú.
@anonym_290cc5 Na prvom stupni sa snáď nesmejú za pančuchy
@sagitta33 Never tomu, školáci ich ozaj nosia málo, dnes už nie sú in. keď je kopec lepších možností
@anonym_290cc5 Na prvom stupni sa snáď nesmejú za pančuchy
@sagitta33 spodky byvaju aj tenke a bavlnene, moji nosili z CA, tie boli ako leginy skoro a z HM, tie su take volnejsie. Uz nechcu ani na korculovanie, tak maju take hrubsie teplaky a lyziarske podkolienky. Inac deti presne, ked mali telesnu, tak nechceli spodky, ze nikto nenosi. Maju to 5 minut do skoly, tak som to prestala riesit uz davno, a hlavne pred 10 rokmi byvala zima, aj nasnezilo, teraz v marci bolo na kratasy a tricko, nez prisiel tento studeny front.
@sagitta33 Never tomu, školáci ich ozaj nosia málo, dnes už nie sú in. keď je kopec lepších možností
@anonym_290cc5 Viem, že veľa detí pančuchy nenosia, ale to predsa neznamená, že sa smejú tým čo ich nosia. Za okuliare sa tiež nikto nikomu nesmeje, že ich nosia. Navyše pančuchy má pod nohavicami a sú vidieť len pri prezliekaní v škole alebo na tréningu.
Vieš o tom, že to sú vďaka tebe tie deti choré že im robíš medvediu službu však? 😀
@sagitta33 spodky byvaju aj tenke a bavlnene, moji nosili z CA, tie boli ako leginy skoro a z HM, tie su take volnejsie. Uz nechcu ani na korculovanie, tak maju take hrubsie teplaky a lyziarske podkolienky. Inac deti presne, ked mali telesnu, tak nechceli spodky, ze nikto nenosi. Maju to 5 minut do skoly, tak som to prestala riesit uz davno, a hlavne pred 10 rokmi byvala zima, aj nasnezilo, teraz v marci bolo na kratasy a tricko, nez prisiel tento studeny front.
@majka99999 Nemajú to 5 minút do školy
Vieš o tom, že to sú vďaka tebe tie deti choré že im robíš medvediu službu však? 😀
@anonym_c201e1 Nevozíme chlapcov do školy a zo školy autom, sú veľa vonku, rozhodne viac ako väčšina detí dnes a nemyslím si že by zas tak často boli chorí. Je normálne, že ak trávia vonku viac času, tak sa obliekajú teplo.
@anonym_c201e1 Nevozíme chlapcov do školy a zo školy autom, sú veľa vonku, rozhodne viac ako väčšina detí dnes a nemyslím si že by zas tak často boli chorí. Je normálne, že ak trávia vonku viac času, tak sa obliekajú teplo.
@sagitta33 mne nejde o posmievanie sa, ake pancuchy su skratka nepohodlne

Mam 11 rocnu dceru a normalne vidim ako by sa citila niekde u lekara v pancuchach trapne. Pre chlapca to musi byt este horsie, ja som si myslela, ze pises o 3 rocnom dietati. Naozaj, pancuchy u 11 rocnych chlapcov su divne.
@anonym_75d757 Neviem prečo by mali byť pančuchy trápne, je to rovnaké ako keby mal legíny Doma ich tiež nosia a nikto okrem terapeutky tam nie je.