Môžem deťom vysypať Biopron balance tobolky na lyžičku?
Dobrý deň.Neviem nájsť túto informáciu nikde.Chyste sa do Egypta s dieťaťom, khore neprehltne tobolku. Sú účinné rovnako aj vysypanej na lyžičke v troche tekutiny,alebo zvoliť iné ptobiotiká.?
Ďakujem.
@anonym_autor ine
Môžete vysypať. Ja dcére 5 ročnej miešam do jogurtu.
Môžete vysypať. Ja dcére 5 ročnej miešam do jogurtu.
@zuzuky 5 rocne dieta ma uplne ale ze uuplne rozdielnu mikrofloru od 7 mesacneho babatka. Tie vekove odporucania nie su na obale iba tak zo srandy.
pre päťročné dieťa to bude v pohode?Do dzusika
pre päťročné dieťa to bude v pohode?Do dzusika
@anonym_autor Nerobila by som to, tobolka má svoj význam, ovplyvňuje vstrebávanie.
Preto sú určené pre deti od 3 rokov, aby sa prehĺtali a nie vysýpali.
skuste si prestudovat, preco niektore lieky su podavane v tobolkach a preco ich vyznam tkvie prave v tom, ze ich obsah je niecim chraneny a co sa asi tak s ucinnostou stane, ked ich do dietata nasypete bez obalu....napriklad v pripade biopronu, znizujes pocet bakterii, ktore su vysokocitlive na vzduch, vlhost, kyslik, teplo atd... cize to mu ich nemusis v podstate takouto formou ani davat
Vysypať môžeš,ale nebudú účinné tak ako by mali,lebo nebudú účinkovať tam,kde majú a veľká časť bude "zabitá".
Nie , dokonca v niektorých pripadoch je to škodlivé
Môžeš sypať doktori to úplne normálne takto kazu robit
@barbora854 tym by som chcela zatlieskat v tomto pripade...
@barbora854 to neplatí vždy, niektoré lieky sú preto v tobolkach aby sa nerozpustili skor ako pridu tam kam maju
@barbora854 tym by som chcela zatlieskat v tomto pripade...
@krasneleto oni sú lekári nie ty myslím že je dosť od veci spochybňovať atestovanych vyštudovaných ľudí s ľuďmi ktorí len googlia .mne to dokonca aj lekárničky vždy vraveli že tobolku otvoriť vysypať do kase ak neprehltne ,ci do jogurtu .a čuduj sa svetu u dcéry stále splnili svoj účel
@krasneleto oni sú lekári nie ty myslím že je dosť od veci spochybňovať atestovanych vyštudovaných ľudí s ľuďmi ktorí len googlia .mne to dokonca aj lekárničky vždy vraveli že tobolku otvoriť vysypať do kase ak neprehltne ,ci do jogurtu .a čuduj sa svetu u dcéry stále splnili svoj účel
@barbora854 takýto lekári a famaceuti by mali v záujme pacientov vrátiť diplom

@anonym_autor synček má 7