icon

Môžem ísť von so synom, ktorý má kašeľ?

13. okt 2023

Ahojte, mozem? Na hodinovu prechadzku iba s kocikom ma 2,5r. Fuka ale vietor...
Ma vlhky kasel. Teplotu nie.

isis234
•
Autor odpoveď zmazal
•
hennyinnsbruck
•
13. okt 2023

Kludne certsvy vzduch je stale dobry

Moja je stale vonku ci sopel ci kasel -kym neni teplota ze dieta nevladze kludne.
A ked je aj v kociku neni o com😁

lenka2710
•
13. okt 2023

Mne povedala dr, že pokiaľ dieťa nemá teplotu, tak na malú prechádzku určite, čerstvý vzduch je vždy lepší, žiadne behačky, len kľudná prechádzka, ja chodím s deťmi von vždy, pokiaľ nemajú teplotu a necítia sa zle

maciatkolulu
•
Odpoveď bola odstránená
•
klarissa25
•
13. okt 2023

Samozrejme ze áno...kasel môže pretrvávať aj dlhšie kým úplne prestane...

autor
•
13. okt 2023

@hennyinnsbruck
@lenka2710 super, dakujem, slnko svieti, len fuka vietor.

autor
•
13. okt 2023

@maciatkolulu nie nie, ziadny extrem

nikaa951
•
Odpoveď bola odstránená
•
tehotna40
•
13. okt 2023

Kým nemajú deti teplotu ideme aspoň na dvor alebo na malu a pomalú prechádzku. Samozrejme ich držím od ostatných detí aby niekoho nenakazili.

beatta7
•
13. okt 2023

tiez si myslim, ze je to uplne v poriadku. este nie je taky chladny vzduch, je len cerstvy a to mu moze jedine prospiet 🙂 nam takto presiel kasel uplne. pobyt vonku je liecivejsi, nez si myslime. netreba sa toho rozhodne bat.

tamtumdo
•
13. okt 2023

Pokiaľ nemajú teplotu a vonku nieje uragán tak chodia vonku....práveže doktorka odporúča ak sa dieťa cíti ísť von ...na kasle,sople je najlepšie čerstvý vzduch...dokonca vonku aj kašeľ trocha ustane...

jana_eyre_2
•
13. okt 2023

Deti majú byť čo najviac vonku, pokiaľ nie sú unavené a nemajú horúčku, čerstvý vzduch a pohyb proste nikdy neubližuje..

rdi
•
13. okt 2023

Tak tak, kym nie je teplota tak jednozacne ist von 🙂 Toto sa nam uz viackrat osvedcilo, netreba tie deti az tak cicikat a izolovat, to je skor na skodu ako na osoh. Potom su vkuse chore. Cerstvy vzduch mu prospeje.

mia_von_prag
•
13. okt 2023

Môžeš ísť. My chodime okrem horúčky stále