Môžem opäť podať Panadol čapík po vyprázdnení?
Baby, malý mi teplotuje a nakoľko mi vyzvracal paralen sirup, tak som mu dala čípok. Ide o to, že asi po 15 min. Po aplikácii išiel kakat a asi polka skončila v nočníku. Môžem mu dať teda čípok skôr ako po 6 hodinách? Ďakujem za odpoveď
@staromodna ďakujem krásne, 💗. V noci to bol masaker. Kúpali sme ho 2 krát a potom som ho ochladzovala tak, že si na mňa ľahol. Horko ťažko sme pre trpeli 6 hodín.
@natiblaskova vzdy sa mi osvedčil jeden spôsob na horúčky a to vezmete studený tvaroh z chladničky, polku citrona, zmiešať spolu a natriet na spodky chodidiel, na to kuchynska folia a ponozky. Vzdy toto zabralo a minimalne o stupen a pol klesla teplota, tak skuste pripadne aj toto.
Ďakujem
@natiblaskova striedat panadol a nurofen po 4h. Ked mali moji fakt horucky nad 39C, tak som riesila takto.

@natiblaskova môže sa dávať v prípade potreby aj po 5., dokonca mi pediatra povedala, že v pripade núdze aj po 4 hod. Dávajte si pozor len na to, aby nepresiahlo max hranicu 24 hod. Skuste okupat dietatko vo vlaznej vode, aby sa ochladilo, ak su horúčky