Môžem vymyť 8 mesačnému oko kamilkami?
maminky poradte, máme už 4.deňzapalene očko, možem ho vymyť kamilkami? použivame masť aj kvapky ale bohužial nezaberaju, ake mate skusenosti?
no ked mast a kvapky nezaberaju som si ista ze kamilky tiez nezaberu, byt tebou idem k lekarovi! (osobne si ale myslim, pokym dieta tie kamilky nepije v podobe caju napr tak sa nic nestane, v mastiach a kvapkach su ovela horsie veci.)
Očianka sa volá Rostkovova, dostať sypaný čaj v lekárni, alebo skús bežnejší repík, kamilky radšej nie, ale myslím, že tu zaberie ak nie Ophtalmo-Septonex tak určite Pamycon nariedený do oka - čo však vyžaduje lekára.
nam dr. poradila kvapky ocu flash, vraj je to to iste ako ocianka a je to sterilnejsie (neviem ako to spravne nazvat,ale tak to myslim ze v sypanom caji moze byt hocijaka necistotka ktoru mozes dostat do ocka) i ked je som skor za prirodu ako za farmaceuticke vyrobky.

Ahoj, tak ja by som to asi nerobila, pretože harmanček je veľký alergén (ja sama mám na neho alergiu)... Trepú ho aj do kozmetiky, a pritom má na neho alergiu veľa ľudí