icon

Môžeme ísť s kašľajúcim dieťaťom na výlet?

daranka18
28. jan 2024

Dobrý deň,dcérka kasle už 4 dni,včera sa spustili sople. Ma vlhky kašeľ od začiatku,žiadna teplota je živá ako doteraz.
Ide o to, že zajtra mame ísť na 2 dní do tatier.
Žiadne túry,ani nič proste pobyt s dieťaťom, výlet a tak.
Myslite ze mame ísť? Alebo radšej nie? Samozrejme ráno volám dr aby som bola kľudnejšia.
Dávam stopkasel,libenar, nasivin a bronchipret,vitamín C,D.
Je ešte niečo co by som jej mohla dat?
Dakujem

janage
28. jan 2024

@daranka18 ak by sme bývali na súkromí išla by som, horský vzduch jej prospeje. Ak vo veľkom hotelovom komplexe, zvazila by som, pripadne obmedzila pobyt v prepchatych miestnostiach, vynechala bazén, detský kútik atď.
Mali sme teraz doma. Po 2 dňoch to vyzeralo ze bude uz dobre, na tretí zhoršenie. Veľmi sadlo na dutiny. Týždeň nakoniec zo školy doma a atb do nosa.

daranka18
autor
28. jan 2024

@janage mame apartmán rezervovaný,3 izbový byt, stravu vlastnú,takže tam problém nebude. No ona kasle 4 dní už rovnako ani zhoršenie ani zlepsenie

bubinko1506
28. jan 2024

Ak byvate v apartmane s vlastnou stravou, tak by som sla. Dcerka nema teplotu, prechadzka na cerstvom vzduchu jej neuskodi. V pripade, ze by a jej velmi pohorsilo, dostala by teploty, mozete zbehnut na pohotovost v Poprade.

slavomira236
28. jan 2024

@daranka18 moja tiez len kaslala . Stredu sme boli pri lekarke a zapal priedusiek

janage
28. jan 2024

@daranka18 tak by som išla. Je to oblasť s dostupnou lekárskou starostlivosťou, dcéra nemá teplotu, nič ju neboli, je čulá. Moja bola zjavne unavená s bolesťou hlavy, stupnujucou sa pri pohybe ako vstavanie z postele, predklone atď.

biglovemom
28. jan 2024

Isla by som

risolino
28. jan 2024

ja by som šla ku doktorke na kontrolu a podľa toho sa rozhodla (inak by som nešla)... nech popočúva... náš tiež pred sviatkami kašľal 4-5dní, nič iné... a doktorka že začínajúci zápal priedušiek (dobre, že sme prišli)... dostal ATB.