icon

Môžu ovčie kiahne začať iba jednou vyrážkou?

14. júl 2024

Dobry den, mozu ovcie kiahne zacat len jednou vyrazkou na ruke (ramienku) a bez akychkolvek inych priznakov? Ci nie (zn.dovolenka za dverami 🤣✌️)
Dakujem

Strana
z2
andrejkap123
14. júl 2024

Ano svrbelo to strasne hned od cerveneho flaku

kiki68
14. júl 2024

@andrejkap123 Ja som predtym v skolke videla kazdy rok vela tych kiahni, ale vzdy to vyzeralo tak inak ako stipanec. A vacsinou zvyknu but do tak 8-10 hod dalsie. Aj ked to nemusi byt. Ale tak moze to mat rozny priebeh

jamidea
14. júl 2024

Toto vyzera na jasne kiahne.

jamidea
14. júl 2024

@jamidea a v podstate vzdy zacnu 1 vyrazkou. My sme si mysleli s dni, ze ma stipanec, kym neprisli dalsie a potom milion dalsich a vysokanske horucky, presne 2 roky dozadu.

autor
14. júl 2024

@jamidea po kolkych prisli dalsie?

autor
14. júl 2024

@jamidea *kolkych dnoch

tmonika
14. júl 2024

Moja mala prvu na ruke, o par hodin za uchom, potom nad okom, a pod krkom to boli prve, oba 2 vyzerali ako bublinka naplnena ale mala, dr. povedala, ze to asi kuahne nebudú boli sme hneď…do pol dna mala dalsich 10 a na dalsi den cca 400,

autor
14. júl 2024

@tmonika toto praveze nevyzera, ze by to bolo naplnene tekutinou, aj teraz ked zaspal som mu to pozerala.. stale je to rovnake, skor sa mi zda, ze sa to vstrebalo trosku, ale to sa mi mozno zdalo, len pri tlmenom svetme.. a teda zatial sa mu dalsie nic nevyhodilo. Uvidime do rana… snad to bude len stipanec fakt…ono, len teraz neviem, ze ci ho drzat doma, alebo sa mozme chodit kupat. Chodime len k mojim rodicom na zahradu 🤷‍♀️

anavixy
14. júl 2024

Ak do rana nebude mat ine, tak podla mna sa normalne mozete kupat v domacom bazene.

autor
14. júl 2024

@anavixy oki. Dakujem 🙂

jamidea
14. júl 2024

O 2-3dni boli dalsie vyrazky

autor
14. júl 2024

@jamidea dakujem. Tak cakame co sa z toho vyvinie 😀

tmonika
15. júl 2024

Keď majú deti v okolí kiahne nemusí dostať, moja dostala na 22 deň, začiatok do dvoch dni mala všade, ak nemá ďalšie teraz ráno tak to zrejme nebude to, ale ak niekedy v budúcnosti dostane, tak ono sa to na začiatku može sorávať aj takto ako hovoríš, nemusí byť každa naplnená vodou, moja mala veľa takych iba začervenaných boli menšie, ako vyrážka, a predsa to boli kiahne, napriklad moju to našťastie ani nesvrbelo asi raz alebo 2 krat sa poskriabala, jej skor vadilo keď to zaschynalo lebo to bolo zaujimave na odskriabnutie, vadilo jej to, pripadne jej ostali aj kopčeky v koži, neustale nspominanir nerob to, ostani ti jazva, nebude to pekne a pod. tak daj vedieť ako ci ma dalsie 🙂

autor
15. júl 2024

Tak vyzera, ze naozaj stipenec. Teda zatial nic ine nema. Ani naznak 🙂 ale ako tu citam, pockame este teda par dni, ci z toho nic nebude a potom sa az zacnem tesit na dovolenku 😅

mimka11111
15. júl 2024

Ahoj, tak toto boli prvé kiahne u synčeka

mimka11111
15. júl 2024

Ráno nemal na tele absolútne nič a poobede takéto malé pľuzgiere

luciaholindakova
18. júl 2024

Môžu to byť kiahne?

ankare
18. júl 2024

@luciaholindakova myslím,že aj áno. Pribúdajú?

luciaholindakova
18. júl 2024

Včera nemal nic dnes ma 4 taketo vyrážky

autor
18. júl 2024

Tak dievcata my nic zatial ✌️

luciaholindakova
18. júl 2024

Takze podla vas su to kiahne

gelifil
18. júl 2024

@luciaholindakova aj podla mna