icon

Môžu užívať deti echinaceové kvapky a kvapky z kapucínky väčšej?

martinkaadominik
4. aug 2015

Ahojte, v septembri nastupujú naše deti do škôlky a ja do práce. Chcela by som zvýšiť ich imunitu trochu dopredu alebo použiť tieto kvapky pri chorobe. Máte skúsenosti s podávaním pre deti? Keďže obsahujú alkohol, neviem, či ich môžem podávať deťom od 3 rokov. V príbalovom letáku je napísané, že nie sú vhodné pre deti do 3 rokov. A alkohol sa vraj pri nakvapkaní do horúceho čaju vyparí. Máte s tým skúsenosť? Ak sa vyparí, tak po akom čase? Uvítam aj skúsenosti s účinkom. Ďakujem za rady.

saska.t
•
4. aug 2015

Moja starsia uzivala echinaceove kvapky od Dr. Theiss od 2 rokov a vzdy sme sa rychlo dostali z choroby alebo ju ani nedostala, echinaceovky sa nesmu uzivat dlhsie ako 3 tyzdne potom musi byt 3 tyz pauza preto je ich lepsie uzivat v narocnych obdobiach a nie teraz. Kapucinku som este neskusala ale pocula som dobre ohlasy u nas funguje super aj rakytnik a osccillo 😉

lauricka
•
4. aug 2015

kupte si echinaceove kvapky pre deti a nemusite nic riesit, su na trhu normalne

ossr
•
4. aug 2015

My berieme Hanus od 6m

murinka2305
•
4. aug 2015

Kupujeme dětem tinktury úplně běžně. Dávkování - kapek denně jako jsou 2/3 váhy, takže třeba když má mimčo 9 kg, tak denně může dostat max. 6 kapek, nejlépe rozdělit třeba na 2-2-2. Odpařených od alkoholu (2h v horké vodě). A my si tedy dáváme velký pozor na to, aby nebyly dělány homeopaticky. 😉

maca283
•
7. aug 2015

alebo just na echinacinove cukriky zelatinove

jumama
•
7. aug 2015

Echinaceove kvapky Hanus si pozrite - ono je to mozno ako sirup predavane, ale je to taka mala ruzovo-zelena krabicka a riedke ako kvapky, bez alkoholu. Nas lekar to daval na vsetko, ale teda, ze by zabralo ...skor to beriem ako placebo 🙂

mamazem
•
19. aug 2015

Môžu. Hanus robí sirup s echinaceou, robí aj kvapky 100 ml, máme v ponuke napríklad aj tinktúru Echinacea od Serafin a tiež tinktúru Kapucínka od Serafin. Aj tinktúry sa deťom môžu podávať ako spomínate po nakvapkaní do teplého čaju.

veriiii
•
19. aug 2015

echinacea ma vyznam ak uz mas nejaku virozu,tak urychli zotavenie..ako prevencia nema az taky vyznam..aspon take su zistenia...skor by som skusila imunoglukan, co najskor a 2-3 mesacnu kuru,alebo kolostrum..pripadne kvalitny ryby tuk..ako zdroj prirodnych vitaminov je vyborny rakytnikovy olej..