Must have v lekárničke pri aftoch
Ahoj, čo je pre vas must have pri deťoch ak maju afty ? Nie nejako pravidelne, ale ak uz sa objavia tak čo je dobre mať doma. Ďakujem
Urgo filmogel
cesnak s masťou z husaciny a jarabiny
@honey666 tea tree olej
Ja mám ako prvú pomoc doma Tantum verde + B vitamín ... odskúšaný mám aj Cannadent, tiež super.
@honey666
B komplex
Tinktrúra gingivalis, toto je úžasná vodička na afty, herpes, kútiky. Do druhého dňa mi zmizne skoro všetko(herpes nemám tak neviem povedať). Toto nás zachránilo keď sme trpeli 3 mesiace kutikmi s snúbencom. Ale aj neteriam to dávali takže kľudne aj deťom.
@honey666 vyplachovať ústa roztokom vody s lyžičkou sódy bikarbóny, znižuje kyslosť v ústach a urýchľuje hojenie + potierať afty 3% peroxidom vodíka, probiotika, železo, ak sa opakujú často, spraviť test na helikobaktera... obmedziť cukor a lepok.
Herbadent.
@anonym_d98dcb nam S tym ako detom riesili afty. Takze asi nam tym velmi nepomohli.
@kiki68 nemýlis si to s niečim iným? Toto vám určite do úst nedávali
@anonym_d98dcb nam S tym ako detom riesili afty. Takze asi nam tym velmi nepomohli.
@kiki68 fialkasto-hneda je tinktura gingivalis. Na afty super, ale velmi stipe.
@kiki68 fialkasto-hneda je tinktura gingivalis. Na afty super, ale velmi stipe.
@simsalabim takze toto bolo to z detstva
@simsalabim takze toto bolo to z detstva
@kiki68 myslim, ze ano. Za sociku jedina vec na afty. Dostat ju aj dnes. https://www.lekaren-bratislava.sk/p/tinctura-gi...

Hypermangan?