Muž aj napriek dcerinej silnej alergii odmieta dať preč psa..
Baby,na nervy som.Mame doma havkaca.Milujem ho,aj ja,aj dcérka,aj muž.. Dcére zistili silnú alergickú reakciu na to, čo psík vylučuje slinami, močom (nie chlpy!!)..Okrem toho že má nábeh na astmu, má aj silnú alergiu a bolo nám povedané, že psík robí pri jej stave neplechu..A mali by sme to riešiť.. Bývame v byte, takže pes na dvore u nás nieje možný, ešte k tomu môj muž mu všetko dovolí.. Byť na sedačke, spať na posteli, a všetko..Havko je rozmaznany, má dva roky a hocikedy sa proste z trucu vycika na sedačke,na matrac,minule v spanku ostal muža..Ale nevadí,lebo podľa môjho muža je to v poriadku,ale to, že sa mi dieťa dusí,to už je asi ok.Uz som sa nahnevala a zacala hladat najlepsi mozny domov pre hava,ale muz ze v ziadnom pripade,on psa chce a hotovo.Mala na kortikoidoch a ja na nervy, lebo jej stav sa proste nezlepsi,dokym bude v kontakte s najsilnejsim alergenom..Co mám robit 🤦🤦🤦🤦🤦
Ja by som všetko nehdzala iba na muža. Určite aj ty máš v Tom palce. Prečo vám cura kade tade? To musí byť hnus a sa nečudujem že tvoje dieťa má niečo so zdravím. Len pri čítaní statusu má chytajú osýpky a to mam 2 psov doma.
A mužovi nevadí,že má osťatý matrac, nový gauč?
Skúste ulitmatum: pes na čas z domu, všetko vyčistiť, a uvidíte, či sa zlepší stav. A za ten čas môže psa trénovať na to, aby si nedovolil čúrať doma.
Ak nie, pôjde pes z domácnosti definitívne preč. Keď mu je za ním ľúto, podarovať ho niekalomu blízkemu, kam môže za ním chodiť. Zdravie dieťaťa má byť na prvom mieste.
Mam rada zvierata. Mame macky a psa ale pes nikdy vnutri nie je. A uz ked tak hlavne treba psa vychovat. Dala by som psa niekomu kto ma dom. Aka je to rasa?
@janulik2008 malý Yorkshir 😒 ale už ide, príde preňho pani, včera sa zoznámili a cez týždeň si príde preňho 😊
A este mali sme maciatka male kt cikali do izby ale boli drobne a hlupe jednoducho cikali do izby do kuta co sme sa nautierali mláčok ... az sme ich vzali a ukazali kde maju cikat odvtedy mlačky neboli.
Psa ked sme doniesli bol vnutri kedze male stena vsade prelezie az sme ju dali von neskor tiez sme mlacky utierali ale bol na chodbicke kde spaval. Inak je pes vonku. Je spokojny beha po dvore a strazi macky. Mama vzdy vravi ze niekedy su tie malinke horsie ako velke psy 😂 na psa v byte treba mat ani nie nervy ale je to ine ako v dome ... dajte ho prec
Ja mam alergiu asi 2 roky co ja som v zivote alergicka na nic nebola 😁😁😁
@zoeazari tak ja ako silný alergik, ťa prosím, vyrieš to. Ja som dostala astmu v 3 rokoch. Nevyhýbam sa zvieratám, aj ich hladkám, mám ich rada, ale akonáhle som v domácnosti kde majú vnútri psa alebo mačku...končím. Moja sestra si kúpila dom a dovliekla si aj kocúra,kocúr domáci, všade si behá. Nedám pri nej návštevu bez 3 Zodacov, ráno a večer sprej na astmu a ešte aj 3x Ventolin. To isté som mala pri mužovej mamke. A to ten pes cikal von, a do hosťovskej a obývačky nemohol ani páchnuť. Tvoj muž a asi ani ty si ani neviete predstaviť čo je to za trápenie, reakcia, sťažené dýchanie, ale je to hrozné. A to po toľkých rokoch astmy lieky vôbec neberiem, nosím zo sebou sprej pre istotu aj 2 roky. Ale tieto domácnosti, aj keď vyluxované proste nedávam.
@zoeazari pes by letel v momente z domu. a vies ze znami maju tiez yorkshira? tiez maju s nim taketo problemy, hocikedy sa pocika a osti im sedacku, koberec . su z neho zufali ale psa nechcu dat prec, lebo je to dcerin milacik. raz ku mne prisli s tym psom a u mna sa dostal tiez, tak som pvoedala ze si nezelam aby s nim k nam chodili... inak uz ho maju dobrych 7-8 rokov.
Ak chce muz tak velmi psa tak mu daj podmienku ze anim musi chodit na cvicak. Mozno mu tam otvoria oci ze pes nema robit taketo veci.
@sluchatka hej,aj viacero mojich známych majú yorka a robia to isté, čo náš...Veľa som si zisťovala o tomto plemene a teda hlúpi sú ako bota.. Či už je pán prísny,alebo nie, sú to také povahy.. Čím viac som čítala, tým viac som mala nervy,lebo zo 100tychto psov bolo normálnych možno 5🤦🤦🤦
@evittam a presne preto sa ja nonstop s mužom hádam,dennodenne,lebo je to nechutné a nemienim to tolerovať,aj keby dcéra nemala alergiu...Keby si čítala, čo som písala,nemusela si ma dourážať aká som nechutná a humusna..Lebo nechutné je len to, čo robí môj muž,a aj keď som sa snažila akokoľvek,nepohla som s tým psom.. Pretože pri mne je v kľude, akonáhle príde môj muž,pes si robí čo chce...Ale už sa nebudem rozčuľovať, keď už viem,ze pes ide preč...