Mykanie hlavičky u ročného dieťaťa, a to hlavne pri zaspávaní
Baby mate s tym niekto skúsenosť? Pri zaspávani akoby ukazoval nie nie .. ale je to isto bez jeho vedomia , neovláda to, pretože vidim, ze ho to rusi.. sme objednaní na neuro, ale dovtedy asi zosaliem od strachu.. robí to aj cez deň, ale málinko, sú aj dni, že to nespraví vôbec.. zažili ste to niektorá? Vdaka za odpovede
@dancuuul nechcem Ťa strašiť, ale môže to byť epilepsia, veľmi veľa detičiek má podobné prejavy, uvidíš, ako dopadne neurologia. Môj drobec mal teraz cez leto zdr. problémy, tak som veľa čítala, tiež som bola na nervy, kým sme mali výsledky od dr. Hlavne sa neboj a buď pokojná.
Moje obe prvé deti to robili, ale boli podstatne mladšie ako tvoj, urcite do bolo v prvom polroku.. Pri prvom som sa pytala dr. Povedala len ze asi sa mu tak dobre zaspava, pri druhej som to uz neriesila a tretí to ešte nerobi.. Skus sa spýtať dr, ale asi to je len jeho ukludnujuci rituál..

no my sme mali nieco podobne. Maly mi cca od troch mesiacov vzdy ked som kojila a zaspaval pri tom tak sa triasol- najprv hlava (unas ako ano-ano) a potom aj cele telo. Ale ked som ho prebrala tak prestal. nikdy inokedy to nerobil, len ked zaspaval pri kojeni. Aj to nie zakazdym. Doktorka to uzavrela tak, ze to asi tak tuho zaspava.
Neskor som kojila uz ked spal, potajomky a vtedy to nerobil, takze moze to byt u vas tiez ten prechod do tuheho spanku. ale zaujimalo by ma, co povie neurolog, daj please vediet🙂