Nádcha a červené líčka u polročného bábätka
Ahojte žienky, chcela by som vás poprosiť o informáciu či ste sa už stretli s niečím takýmto: dcérka dostala nádchu (bez zvýšenej teploty a kašľu), no od nasledujúceho dňa čo sme sa vrátili od pediatričky má červené líčka. Nemá ich horúce ani na dotyk drsné a pravé má viac červené ako ľavé.
moje dieťa malo líčka ako marfuška vždy keď bolo choré… začínalo to červenými lícami a končilo horúčkou (tým ťa nechcem strašit, iba že náš to tak mal - u nás to bol príznak choroby…)
@biba_18 U nej je to prvá nádcha, tak vôbec neviem s čím to môže mať súvis. A prosím ťa tvoje dieťa malo tie červené líčka hneď ako prišla nádcha, alebo až po pár dňoch?
najprv mal líčka červené a následne dostal teploty… neviem či mal niekedy nádchu bez teploty, tak to ti neviem povedať v súvislosti s nádchou…
tak to asi nie, náš to mal v podstate “hneď”… držím babatku palce nech je čim skôr zdravá…
Stretavate sa s inymi detmi? Velmi pravdepodobne moze ist o 5. chorobu, zalezi aj od inych priznakov a toho, ci ju mala kde chytit.. kazdopadne nie je potrebne to riesit, zmizne to samo, bud ma 5. alebo je to len sprievodny jav pri nadche - infekcii.
moje dieťa malo líčka ako marfuška vždy keď bolo choré… začínalo to červenými lícami a končilo horúčkou (tým ťa nechcem strašit, iba že náš to tak mal - u nás to bol príznak choroby…)
@biba_18 nasa ma presne to iste a zostalo jej to. Zvyrazni sa jej to ked spi a nahreje si jednu stranu vtedy fakt su až bordové. U nej je to extrem lebo od mala je biela ako krieda. Väčšinou ked ma červené líčka očakávam horúčky. Par krat sa stalo ze to prešlo len zvýšenou teplotou ale boli to výnimky skor.
Stretavate sa s inymi detmi? Velmi pravdepodobne moze ist o 5. chorobu, zalezi aj od inych priznakov a toho, ci ju mala kde chytit.. kazdopadne nie je potrebne to riesit, zmizne to samo, bud ma 5. alebo je to len sprievodny jav pri nadche - infekcii.
@anavixy Tiež nás napadla 5. choroba, ale nestretávame sa moc s deťmi, akurát pred mesiacom sme boli kočíkovať, no malý bol zdravý. A chvalabohu ani zvýšenú teplotu nemá, tak dúfam, len že sprievodný jav ako začali kúriť.