icon

Nádcha trojročnej dcérky

111andy111
9. mar 2016

Chcel by som vás poprosiť o radu. Mám dcérku, ktorá má pri zlom počasí stále soplíky. Nevie sa vysmrkať a potom jej zatekajú, čo prerastie v kašeľ. Kúpil som v lekárni odsávačku, napojil na vysávač, pekne odsal, no ten panický strach, ktorý pri tom chúďatko prežíva...Nieje nejaká finta ako ten strach prekonať ?

jasminet
•
9. mar 2016

a to 3 roky ani raz nepotrebovala odsavat sople, ze az teraz to riesite? v tomto case je uz jedina finta ako prekonat strach z odsavania soplov - naucit ju smrkat... 😉

bibistec
•
9. mar 2016

alebo je aj odsavacka na baterie a ten system ako na vysavac ale nehuci

prirodka
•
10. mar 2016

Dieťa sa musí naučiť smrkať samo,jednoducho to musíte skúšať a učiť,ukazovať ako.najprv jednu dierku, potom druhú, stále znovu a znovu.Tie odsávačky sú možno dobré vtedy,keď je ešte dieťatko maličké.V neskoršom veku pokiaľ sa naučí na odsávanie,tak prirodzene spohodlnie, lebo nemusí vysmrkávať..

katuliacik
•
10. mar 2016

ved sa casom nauci, Maxik sa naucil fukat do vreckovky ako 18 mesacny. proste som mu to ukazala a opakovala a ked poviem fu fu tak presne vie co od neho chcem.

ano je to isto neprijemne, ale ovela neprijemnejsie byt zavrety doma s chorym dietatom, mas na vyber. komfort bokom, spravis sluzbu vam obom