icon

Nádor na srdiečku u bábätka. Máte niekto skúsenosti?

vanilka8
12. jún 2010

ahojte vsetky mamicky a buduce mamicky , zalozila som tuto temu aj ked sa nastastie netyka mna.
Mojej kamaratke sa narodilo babatko, uz samotny porod nemala lahky ,rodila 24 hodin.
najhosie je na tom ze ked uz mala ist aj s malou domov zistili ze ma malicka nieco na sdrdiecku..... este horsie bolo ked zistili co to je , vraj ma tam nador ☹
je mi to velmi luto a teraz sa vsetci modlime nech je v poriadku.
mate tu prosim vas niekto skusenosti u tak malych babatiek.?? ak anop ako to vsetko dopadlo ... 😒

vanilka8
autor
12. jún 2010

Halooo takze nikto nic ???

vanilka8
autor
12. jún 2010

prosim vas neviete aka je tam sanca na prezitie ...

darjena
12. jún 2010

ahoj. uz som o tom pocula, dokonca som nasla clanok. ale treba verit ze sance urcite su. drzim palce a kamaratke aj malej bojovnicke zelam vela sil. http://www.cas.sk/clanok/1519/v-bratislave-oper...

vanilka8
autor
12. jún 2010

@darjena dakujeme pekne dufam ze to dobre dopadne

denduska
13. jún 2010

vanilka, no operovat ju urcite budu musiet..skor ci neskor...a zalezi na tom co je to za nador..kde je presne umiestneny... boze strasne drzim palceky!!! vzdy mi je velmi smutno ked pocujem ako trpia malinke deti 😔

latvia
13. jún 2010

@vanilka8 nador je prilis vseobecny pojem, nevies nic konkretnejsie? ako pise denduska, zalezi od toho aky typ nadoru to je, aky je velky, kde je umiestneny a ake problemy robi.....bez blizsich info sa poradit neda....drzim palce!

vanilka8
autor
13. jún 2010

no o aky nador ide nevedia este ani doktory vsetci cakame ci jej to bude rast alebo nie.
nador ma na srdiecku ma tam jeden velky ktory jej moze robit problemu a este ktomu 3 malicke kt. vraj nevadia
zatial jej pozeraju hlavicku ci to aj tam nema.
Boze to je fakt hrozne a preco prave ona co vzdy chcela deti a konecne sa jej to podarilo ☹ ☹

jankapiknova
14. jún 2010

@vanilka8 - moj brat mal maleho choreho,bola to leukemia ,bol aj mesiac na pristrojoch v umelom spanku.... bol rok v nemocnici a teraz beha a je zdravi chlapec,ubehlo od tej doby necelych 5 rokov a vysledky stale ok....tak dufam že aj u vas to tak dopadne,držim palčeky.

vanilka8
autor
19. jún 2010

@jankapiknova dakujem a som naozaj rada ze tak dopadol musel to byt pre vas vsetkych velmi tazke obdobie

saeda
6. mar 2011

@vanilka8 ahoj vanilka, ako to nakoniec dopadlo? mojmu malemu nasli teraz na poslednom USG nieco v brusku, este nevieme, co to je, ale ja sa velmi bojim .. a to je moje male este u mna v brusku...