Nádor na mozgu

monikaaa22
28. máj 2017

Na uvod Vas zdravim!

Mojej mamke zistili nador na mozgu,zrejme je zhubny,sice nam to este s histologie nepotvrdili (este niesu vysledky,cakame) ale s velkou pravdepodobnostou bude. Podarilo sa im ho vybrat cely,ale v mozgu su ako take tenke vlasky ktore zasahuju do mozgoveho tkaniva (to sa neda zoperovat,aby ju to nejako nepostihlo).

Mamka vyzera uz lepsie,trosku si dlhsie pospala po operacii ,cca 6 dni,ale uz komunikuje,najradsej by sla uz domov,zial musi sa este zotavovat.
A tu je moja otazka? Ma tu niekto taky "problem" , "skusenost", s tymto ochorenim,ako ste to znasali,pokracovali dalej...kedze pre nas to je velka neznama,ale myslime vsetci pozitivne. Dakujem za akukolvek reakciu.

barboritta
28. máj 2017

@monikaaa22 ahoj,v prvom rade drzim palce a prajem mamke skore zotavenie.moj otec mal mozgovy nador.mal.nedopadlo to dobre.ale on mal velmi agresivny druh.

prevenar
29. máj 2017

pozri si informacie o vitamine B17 a intravenoznom podavani vitaminu C . myslim ,ze v EU je hlavna znacka pascoe.

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1988majka
29. máj 2017

@monikaaa22 drzim palce bohuzial nadory na mozgu sa casto nedaju zoperovat cele. naozaj je ale ten priebeh ochorenia velmi individualny .. zhubnych nadorov na mozgu je asi 40 typov takze urcite treba pockat na histologiu. ak chces napis IP som onkolog

janisa31
29. máj 2017

Fúha, tak to mi je v prvom rade veľmi ľúto. My máme tiež momentálne starosti o svokru, lebo sa stala onkologickým pacientom a povedali nám, že v podstate jej štádium je už nezvratné a vlastne máme len čakať na jej posledný deň😢