Nadváha u dvojročného dieťaťa
Zienky mam taku otazku,dcera ma 14,5kg a nosi velkost 98. Dnes mi na ulici velmi netaktne jedna strasia pani povedala, ze aka je velka, ale ze sak ona z toho vyrastie. Cize mi nepriamo naznacila, ze je tucna. Odjakziva bola bambulate babo(kojene), tak sa ma to celkom aj dotklo..myslite, ze je ta vaha v norme? A este taka otazka, kedy sa riesi u malych deti nadvaha? 🤔
Ale ved ty si jej matka ,vidis ci je pribrata , ty vies ake ma stravovanie co chces pocut? 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Mozno je pribrata len ty to nevidis/nechces vidiet mozno je uplne normalna a pani je mimo 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Moja mala v 3r 14,50kg
@maroonka77 moja nič si z toho nerob moji synovia plne kojeny jeden mal na konci novembra 3 roky má 22kg a druhy mal na začiatku septembra 1rok a má 13kg nikto nič nerieši iba ze mama ma smotanu a ten menší je dokonca predvasniatko v 33+3tt
@ariannazara Dobre že mu chuti,moj ma problem sa obcas najest.Moj mal 4500 ked sa narodil🙂
@maroonka77 a vysku ma aku? Moj syn ma 21m, vazi 12 kg a nosi 92/98. Dcera v tom veku nosila ledva 80 a mala 9 kil. Skratka kazdy ma ine geny.
ja by som sa ohladom tej vahy poradila s lekarkou, nas bol tiez gulko ale pomohlo ked zacal chodit a neskôr bicyklovat

Moja má 2,5 roka. Je to vyslovene spagetka. Má 10 kíl. Ale teda licka má pekne a keď má zimné oblečenie, tiež vyzerá ako guľka 🤷♀️ Podľa mna máte akurátnu váhu. Pediater by si všimol nadváhu pri 2 ročnej prehliadke.
Ľudia sú strašni, buď sa starajú do toho, do čoho ich nič alebo nevedia čo povedať a trepnu prvé, čo im napadne 🤦♀️
Naša je zas stále chlapec, nechápem podľa čoho keď nič chlapčenské nenosí 🤦♀️