icon

Nafúknuté a tvrdé brucho u syna po dobratí antibiotík

helennna
29. aug 2015

Ahojte, potrebovala by som poradit, pomoct, spytat sa na skusenosti. Syn ( ma osem rokov)bral antibiotika zinat osem dni. Doktorka mu ich predpisala. Mal najprv tri dni teploty okolo 38,5 a potom jeden a pol dna vobec a potom zasa teplota. Teraz v stredu dobral poslednu davku. Inac nemal ziadne ine priznaky len teplotu. Po dvoch dnoch zinnat zabral a synovi nic nebolo. A teraz po dobrati antibiotik je syn taky malatny, slabsi ale hraje sa len cez obed lezi alebo nevladze behat a skor oddychuje a ma nafuknute brucho a cel6 den sa strasne poti. Stolicu ma pravidelnu, len brucho ma hrozne tvrde. Moze to byt kvoli antibiotikam, co bral? Ked bral tie antibiotika bol v pohode, az ked ich dobral zacal byt takyto. Mate s tym skusenost? Ked ho to neprejde pojdem s nim v pondelok k doktorke. Dakujem vam.

pribinak
•
29. aug 2015

Bral k ním aj probiotiká? Ak nie, treba aspon 10 dni po dobrati atb, tie sú všeobecne dost tažké na žalúdok

janinah
•
29. aug 2015

švihajte na pohotovosť na chirurgiu

helennna
autor
•
29. aug 2015

Berie biogaiu. janinah @janinah preco na chirurgiu?

janinah
•
29. aug 2015

lebo to môže byť náhla príhoda brušná a to je akútna vec

janinah
•
29. aug 2015

určite nečakajte do pondelka a choďte hneď,dieťa musí vidieť lekár

devicka
•
29. aug 2015

presne ako píše @janinah . nečakaj a choď

janinah
•
29. aug 2015

@devicka dúfam,že už šli

devicka
•
29. aug 2015

snáď áno ,@janinah .možno sa potom mamka ozve

janinah
•
1. sep 2015

@helennna tak ako?

janulana
•
13. nov 2015

@helennna prosím Vás ako ste dopadli? Boli ste pri lekárovi? Môj syn má to isté - strašne nafúknuté bruško a nechutí mu moc jesť.