Nafúknuté bruško mesačného dieťatka

rajna
24. sep 2014

Moja dcérka je predčasne narodené o mesiac. A teraz máme mesiac a jeden deň. Má problémy s nafúknutým bruškom. Boli sme u lekárky zmenili sme mliečko a používame rektálnu rúrku. Plyny odchádzajú aj bez nej. Ale kakame len s pomocou rúrky. Má niekto skúsenosti s niečim takýmto?

andreafan
24. sep 2014

ahoj poziadaj o odborne vysetrenie na detskej gastroenterologii a urcite aj u detskeho chirurga.mozno Vam len nepasuje mliecko.A ona Ti vobec nekaka sama?
@rajna

lucinkao
24. sep 2014

@rajna aj my sme si tym presli pouzivali sme espumisan aj rurku kazde 3 hodiny ale casom to ustupilo ale boli sme aj na sone aj na rontgene aj u chirurga pre istotu.drzim palce nech to cim skor prejde

rajna
autor
25. sep 2014

My sme boli na laktačnom tam nás vyšetrili aj to či nemé reflux (dúfam že som to dobre nazvala). Zmenili sme teraz mliečko tak dúfam že to bude lepšie, zatiaľ sme na inom mliečku len jeden deň tak čakám ako to bude. Ale vidím na malej že už je kľudnejšia odkedy pomáhame s rúrkou.

rajna
autor
25. sep 2014

Kakala ale len tak ob deň . Ale to bruško bolo nafúknuté aj napriek tomu.

amandas
29. sep 2014

skus mozno pre malu aj kvapky Coliprev s enzynom laktazy.. nam na brusko malej velmi zabrali.. vyborne aj na koliku

visna264
30. okt 2014
Používateľ visna264 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od visna264.

aj ja mam vyborne skusenosti s kvapkami Coliprev. odporucam