icon

Najlepší sirup na nočný kašeľ u detí

cucoca
26. okt 2025

Aký máte overený sirup na kašeľ...dcérka má dusivy kašeľ v noci a v kuse kašle ...cez deň nič a v noci kašle. Čo by jej pomohlo ?

patka06
26. okt 2025

Kvapky Tussin alebo Ditustat Neo, spať pri otvorenom okne, vyššie pod hlavu. Z izby odstrániť všetko v čom sa chytá prach.

anonym_eab917
27. okt 2025

A doplnim, ze vylucit ine priciny kasla ako reflux a pod

mikitilik29
27. okt 2025

@cucoca skorocelový sirup z DM

cucoca
autor
27. okt 2025
@anonym_eab917

A doplnim, ze vylucit ine priciny kasla ako reflux a pod

@anonym_eab917 cez den ani moc nekašle len v noci ..neviem ci ju mam dat do školy

anna777115
27. okt 2025

Na dusivy dráždivy kašel, je dibry sinecod.

angieart71
Odpoveď bola odstránená
nitka1157
27. okt 2025

@cucoca vyskúšaj na vložku teplý olivový olej sáčok utierku prilož na priedušky prípadne daj aj medzi lopatky toto isté a uvidíš. Ja som dávala v sobotu synovi 1.krát na skúšku lebo ho tak drhlo že už ani slovo mi nebol schopný povedať. Už som nevedela čo s ním že ak toto nezaberie ideme na pohotovosť. Predtým aj inhaloval aj som odsávala plus lieky samozrejme a poviem ti obklad na hrudník zabral najlepšie

kris_tin257
27. okt 2025

Zatekaju jej pravdepodobne hlieny, čiže treba sa hlienov zbaviť a preliecit ju, treba inhalovať 3x denne na prečistenie dutín možno pridať sirup ako prospan na vykašliavanie. Treba aby sa rozkaslala cez deň a tie hlieny dostala von, potom jej nebude mať čo zatekat v noci

anonym_eab917
27. okt 2025
@cucoca

@anonym_eab917 cez den ani moc nekašle len v noci ..neviem ci ju mam dat do školy

@cucoca ries s pediatrom

antonka
27. okt 2025

Ja na nočný kašeľ používam Tymianový krém...žiadny sirup nepomáhal (jedine už také lieky ako dithiaden)
Toto im natieram na hrudník a medzi lopatky (veľmi si užívajú takú masáž 🤣🫣) a spia pokojnejšie

saxana000
27. okt 2025

Tymianovy krem medzi.lopatky.. kvapky stoptusin.zdvihnut vanmus poriadne vyvetrat.eukasol sprej je super tiez do.priestoru

antonka
27. okt 2025
@cucoca

@saxana000 👍eucasol nesmie chýbať
@cucoca prípadne aj do difuzera nejaký éterický olej ... zvlhči prostredie a pomôže pri dýchaní tak isto

terezia74
27. okt 2025

@cucoca nedávaj sirup po 17.00 a na noc dithiaden.
Cez deň inhalovať, spať na vyvýšenom vankúši.
Cibuľový sirup, natrieť hrudník ale už si nepamätám čím presne, poradili mi v lekárni.
Dcéra kašlala iba v noci, a mala prinosovy zápal dutín. Čiže by som išla vyraďovacou metódou, čo kašeľ sposobuje

majlo1234
27. okt 2025

Ja zvlhcujem vo velkom izbu, kde spi, vyvysena poloha a zabera stoptussin, pripadne ked uz som zufala, tak dam fenistil

simona92101
27. okt 2025
@saxana000

Tymianovy krem medzi.lopatky.. kvapky stoptusin.zdvihnut vanmus poriadne vyvetrat.eukasol sprej je super tiez do.priestoru

@saxana000 pozor,stoptussin sa nema davat na noc,uz ma vo viacerych lekarnach na to upozornovali.lebo tlmi sice suchy kasel ale podpiruje vykasliavanie hlienov,to znamena ze ho bude nutit kaslat

saxana000
27. okt 2025
@simona92101

@saxana000 pozor,stoptussin sa nema davat na noc,uz ma vo viacerych lekarnach na to upozornovali.lebo tlmi sice suchy kasel ale podpiruje vykasliavanie hlienov,to znamena ze ho bude nutit kaslat

@simona92101 no ved aspon 2 hodiny pred spanim.u nas stoptusin kvapky zabrali najlepsie aj malej aj muzovi aj mne len su strasne hnusne a vela deti s nimi ma problem.