Najlepší sirup na nočný kašeľ u detí
Aký máte overený sirup na kašeľ...dcérka má dusivy kašeľ v noci a v kuse kašle ...cez deň nič a v noci kašle. Čo by jej pomohlo ?
A doplnim, ze vylucit ine priciny kasla ako reflux a pod
@cucoca skorocelový sirup z DM
A doplnim, ze vylucit ine priciny kasla ako reflux a pod
@anonym_eab917 cez den ani moc nekašle len v noci ..neviem ci ju mam dat do školy
Na dusivy dráždivy kašel, je dibry sinecod.
@cucoca vyskúšaj na vložku teplý olivový olej sáčok utierku prilož na priedušky prípadne daj aj medzi lopatky toto isté a uvidíš. Ja som dávala v sobotu synovi 1.krát na skúšku lebo ho tak drhlo že už ani slovo mi nebol schopný povedať. Už som nevedela čo s ním že ak toto nezaberie ideme na pohotovosť. Predtým aj inhaloval aj som odsávala plus lieky samozrejme a poviem ti obklad na hrudník zabral najlepšie
Zatekaju jej pravdepodobne hlieny, čiže treba sa hlienov zbaviť a preliecit ju, treba inhalovať 3x denne na prečistenie dutín možno pridať sirup ako prospan na vykašliavanie. Treba aby sa rozkaslala cez deň a tie hlieny dostala von, potom jej nebude mať čo zatekat v noci
@anonym_eab917 cez den ani moc nekašle len v noci ..neviem ci ju mam dat do školy
@cucoca ries s pediatrom
Ja na nočný kašeľ používam Tymianový krém...žiadny sirup nepomáhal (jedine už také lieky ako dithiaden)
Toto im natieram na hrudník a medzi lopatky (veľmi si užívajú takú masáž 🤣🫣) a spia pokojnejšie
Tymianovy krem medzi.lopatky.. kvapky stoptusin.zdvihnut vanmus poriadne vyvetrat.eukasol sprej je super tiez do.priestoru
@cucoca nedávaj sirup po 17.00 a na noc dithiaden.
Cez deň inhalovať, spať na vyvýšenom vankúši.
Cibuľový sirup, natrieť hrudník ale už si nepamätám čím presne, poradili mi v lekárni.
Dcéra kašlala iba v noci, a mala prinosovy zápal dutín. Čiže by som išla vyraďovacou metódou, čo kašeľ sposobuje
Ja zvlhcujem vo velkom izbu, kde spi, vyvysena poloha a zabera stoptussin, pripadne ked uz som zufala, tak dam fenistil
Tymianovy krem medzi.lopatky.. kvapky stoptusin.zdvihnut vanmus poriadne vyvetrat.eukasol sprej je super tiez do.priestoru
@saxana000 pozor,stoptussin sa nema davat na noc,uz ma vo viacerych lekarnach na to upozornovali.lebo tlmi sice suchy kasel ale podpiruje vykasliavanie hlienov,to znamena ze ho bude nutit kaslat
@saxana000 pozor,stoptussin sa nema davat na noc,uz ma vo viacerych lekarnach na to upozornovali.lebo tlmi sice suchy kasel ale podpiruje vykasliavanie hlienov,to znamena ze ho bude nutit kaslat
@simona92101 no ved aspon 2 hodiny pred spanim.u nas stoptusin kvapky zabrali najlepsie aj malej aj muzovi aj mne len su strasne hnusne a vela deti s nimi ma problem.

Kvapky Tussin alebo Ditustat Neo, spať pri otvorenom okne, vyššie pod hlavu. Z izby odstrániť všetko v čom sa chytá prach.