icon

Nočný kašeľ u dieťaťa. Čo pomáha?

21. aug 2026

Ahojte zeny,
dieta 4r, kasle, len v noci, sople nema, je to taky dusivy kasel. Nema teplotu ani nic. Co na to dat?

doriiis
21. aug 2026

Zistiť príčinu. U mojej dcéry sa takto prejavovala alergia na roztoče.

autor
21. aug 2026
@doriiis

Zistiť príčinu. U mojej dcéry sa takto prejavovala alergia na roztoče.

@doriiis k alergologicke chodi od 1r, alergiu na roztoce,.prach , atd nema.

anonym_2673ca
21. aug 2026

Stoptusin

janinah
21. aug 2026
@anonym_autor

@doriiis k alergologicke chodi od 1r, alergiu na roztoce,.prach , atd nema.

@anonym_autor ze nemala alergiu neznamena,ze ju nemohla ziskať časom...daj vecer antihistaminikum a uvidiš ako bude

autor
21. aug 2026
@janinah

@anonym_autor ze nemala alergiu neznamena,ze ju nemohla ziskať časom...daj vecer antihistaminikum a uvidiš ako bude

@janinah lekarka ju testovala v marci tohto roku, tak preto som to vylucila. Ano, dala som zodac 👍👍

autor
21. aug 2026
@anonym_2673ca

Stoptusin

@anonym_2673ca dakujem, skusim zajtra, ked taj

zuzkaa1991
21. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_2673ca dakujem, skusim zajtra, ked taj

@anonym_autor ja na vecer davam dithiaden a osvedcilo sa mi kvapky tussin stoptusin viac drazdi na kasel....ale tp davst normálne cez den 3krat denne ci koľkokrát denne

Moze byt taky vírus ja som mala tak 3 tyzdne cez den nic len vecer a v noci mi drazdilo hrdlo na kasel

anonym_ed37bf
22. aug 2026

Cierny kasel je nocny, hlienovy. Deti az vracaju.

autor
22. aug 2026
@anonym_ed37bf

Cierny kasel je nocny, hlienovy. Deti az vracaju.

@anonym_ed37bf nevracia,az tak hrozne nekasle. Vcera som jej dala zodac a bolo to ovela lepaie, zakaslala mozno 7-8x

autor
22. aug 2026
@zuzkaa1991

@anonym_autor ja na vecer davam dithiaden a osvedcilo sa mi kvapky tussin stoptusin viac drazdi na kasel....ale tp davst normálne cez den 3krat denne ci koľkokrát denne

Moze byt taky vírus ja som mala tak 3 tyzdne cez den nic len vecer a v noci mi drazdilo hrdlo na kasel

@zuzkaa1991 je to mozne, jej sesternica to mala tiez, tento nocny kasel.

zuzkaa1991
22. aug 2026
@anonym_autor

@zuzkaa1991 je to mozne, jej sesternica to mala tiez, tento nocny kasel.

@anonym_autor dithiaden je ešte lepsi ako zodac do buducna ja vzdy mam ho doma pre pripad ak sa minem.pytam od lekárky

Mne raz na pohotovosti ked som volala vysvetlila ze dithiaden roztahuje priedusnicu a tym padom dieta prestava kaslat😇😇

Ako som pisala vzdy na vecer prve 2 3dni davam dithiaden ak.ma ten hrozny kasel 😇

autor
22. aug 2026
@zuzkaa1991

@anonym_autor dithiaden je ešte lepsi ako zodac do buducna ja vzdy mam ho doma pre pripad ak sa minem.pytam od lekárky

Mne raz na pohotovosti ked som volala vysvetlila ze dithiaden roztahuje priedusnicu a tym padom dieta prestava kaslat😇😇

Ako som pisala vzdy na vecer prve 2 3dni davam dithiaden ak.ma ten hrozny kasel 😇

@zuzkaa1991 super,dakujem 🙂 dithiaden ale nemame, budem musiet pytat lekarlu

slavomira236
22. aug 2026

@anonym_autor mojim zabera najlepsie zlty trifed na noc a este dithiaden .

jarmila2010
23. aug 2026

https://www.drmax.sk/paxeladine-0-2-percent-sir... tento sirup je velmi dobry a ku nemu aj spominane antihistaminika

marusiao
23. aug 2026

Tussin