Nočný kašeľ u dieťaťa. Čo pomáha?
Ahojte zeny,
dieta 4r, kasle, len v noci, sople nema, je to taky dusivy kasel. Nema teplotu ani nic. Co na to dat?
Zistiť príčinu. U mojej dcéry sa takto prejavovala alergia na roztoče.
@doriiis k alergologicke chodi od 1r, alergiu na roztoce,.prach , atd nema.
Stoptusin
@anonym_autor ze nemala alergiu neznamena,ze ju nemohla ziskať časom...daj vecer antihistaminikum a uvidiš ako bude
@janinah lekarka ju testovala v marci tohto roku, tak preto som to vylucila. Ano, dala som zodac 👍👍
Stoptusin
@anonym_2673ca dakujem, skusim zajtra, ked taj
@anonym_2673ca dakujem, skusim zajtra, ked taj
@anonym_autor ja na vecer davam dithiaden a osvedcilo sa mi kvapky tussin stoptusin viac drazdi na kasel....ale tp davst normálne cez den 3krat denne ci koľkokrát denne
Moze byt taky vírus ja som mala tak 3 tyzdne cez den nic len vecer a v noci mi drazdilo hrdlo na kasel
Cierny kasel je nocny, hlienovy. Deti az vracaju.
Cierny kasel je nocny, hlienovy. Deti az vracaju.
@anonym_ed37bf nevracia,az tak hrozne nekasle. Vcera som jej dala zodac a bolo to ovela lepaie, zakaslala mozno 7-8x
@anonym_autor ja na vecer davam dithiaden a osvedcilo sa mi kvapky tussin stoptusin viac drazdi na kasel....ale tp davst normálne cez den 3krat denne ci koľkokrát denne
Moze byt taky vírus ja som mala tak 3 tyzdne cez den nic len vecer a v noci mi drazdilo hrdlo na kasel
@zuzkaa1991 je to mozne, jej sesternica to mala tiez, tento nocny kasel.
@zuzkaa1991 je to mozne, jej sesternica to mala tiez, tento nocny kasel.
@anonym_autor dithiaden je ešte lepsi ako zodac do buducna ja vzdy mam ho doma pre pripad ak sa minem.pytam od lekárky
Mne raz na pohotovosti ked som volala vysvetlila ze dithiaden roztahuje priedusnicu a tym padom dieta prestava kaslat😇😇
Ako som pisala vzdy na vecer prve 2 3dni davam dithiaden ak.ma ten hrozny kasel 😇
@anonym_autor dithiaden je ešte lepsi ako zodac do buducna ja vzdy mam ho doma pre pripad ak sa minem.pytam od lekárky
Mne raz na pohotovosti ked som volala vysvetlila ze dithiaden roztahuje priedusnicu a tym padom dieta prestava kaslat😇😇
Ako som pisala vzdy na vecer prve 2 3dni davam dithiaden ak.ma ten hrozny kasel 😇
@zuzkaa1991 super,dakujem 🙂 dithiaden ale nemame, budem musiet pytat lekarlu
https://www.drmax.sk/paxeladine-0-2-percent-sir... tento sirup je velmi dobry a ku nemu aj spominane antihistaminika

Zistiť príčinu. U mojej dcéry sa takto prejavovala alergia na roztoče.