Najlepšie sirupy na suchý a dráždivý kašeľ pre deti
Syn má upchate dutiny, dýcha cez nos a nič mu nejde smrkat. Čize potrebuje niečo na rozpustenie hlienov. Ale zároveň ma suchý dráždivý kašeľ. Poradíte aký sirup alebo kvapky mu dať? Ma 7 rokov.
Na kasel by som dala flavamed alebo paxeladine alebo ked chces nieco prirodne tak Stoptussin len ten nie stale ucinkuje. A nos velmi dobre pomohol uvolnit Coldrex Junior.
Sinupret top sirup
Trifed žlty na žlty kašel a zeleny na mokry kašel.
Sinupret a stoptussin
@thirstymonk to su na predpis takze pokial nenakluse k lekarovi taka rada zbytocna
Kaloba
@taktotedanie Nj, možno ma doma stare zasoby, alebo niekto znamy ma stare zasoby. Ja mám :D
@thirstymonk tieto lieky by som dietatu bez predoslej konzultacie s pediatrom nedavala vzhladom na zlozenie
@taktotedanie Pseudoefedrin? No hej, mava to niekedy hrôzostrašné vedľajšie účinky. Brata z toho triaslo, ja som nemal žiadne, ani moje deti nikdy nemali vedľajšie účinky.
@lucia13022023
@nynia mala som doma Stoptussin, tak od utorka dávam ten ale od dnes rána malý začal brutálne kašľať, záchvatovy suchý kašeľ, ja mam pocit, že to robí ten Stoptussin. Nemáte také skúsenosti?
Dr co povedala?
Nam stoptusin vždy pomôže.
@lucia13022023 dr som dnes volala 7x a už som to vzdala. Ale idem do lekárne sa popýtať.
Možno bude potrebovať iný sirup, môj mal taky škaredý kasel a dala mu trifted žltý no ten je na predpis. Ja som za to ísť k dr ak neprestáva.
Moze to robit stoptussin ten je na oba druhy kasla aj na suchy aj vykasliavanie mna tiez vacsinou viac drazdi na kasel ako utisuje. Paxeladine alebo Flavamed je velmi ucinny drazdivy kasel ale oba su uz "chemia".
@nynia v lekárni odporúčili vysadiť a dali mi Paxeladine, ešte sme ho nemali, snáď zaberie.

sinupret na uvolnenie dutin, potom sa aj ten kasel zmeni na vlhky