icon

Narosan čučoriedkový

l24
23. mar 2014

Ahojte maminky 🙂 chcem vas poprosit o radu, nasej dcerke v oktobri minuleho roku zistili tazky stupen anemie, ani neidem pisat, ake mala hodnoty, ale bolo to takmer na infuziu... Nastastie velmi dobre zareagovala na terapiu zelezom, a tak sme sa jej vyhli. Zelezo sme podavali nepretrzite do konca februara. Zaciatkom februara sme mali kontrolu na hematologickej ambulancii, vysledky uz boli v norme, dokonca uz mala aj nejake zelezo v zasobe. Ale medicinsky postup je taky, ze zelezo sa este uziva na stabilizaciu krvneho obrazu aspon tri mesiace, takze nam ho kazali uzivat aj nadalej do konca maja. Koncom februara vsak mala zacala hnackovat, chytili sme nejaku virozu a tak mi pediatricka odporucila Maltofer vysadit, a znovu jej ho nasadit az ked bude mat aspon tyzden stolicu v poriadku. Takze sme ho neuzivali takmer dva tyzdne a mala sa nam velmi pekne rozpapala. Predtym sme do nej nemohli nasukat 50 ml prikrmu, teraz mi zbasti 150 ml polievocky a este 100 ml prikrmu, davam jej 6 x do tyzdna masko, telacie, hovadzie, aj kuracie, varievam pseno, bulgur, a ja by som jej ten Maltofer uz najradsej nedavala. Nechcem byt nezodpovedna, ale papanie bola pre nas vsetkych predtym trauma, nasilu sme ju napchavali, teraz si sama pyta, to je radost varit. Preto som chcela nieco prirodne, aby ked pojdeme v maji na kontrolu tak sme nemali blbe vysledky. A vela som citala o Narosane, myslite ze by som jej ho mohla davat na stabilizaciu? Dakujem vsetkym ochotnym maminkam za cas ;)

kikuska2080
25. júl 2014

Ahojte, ja som na Narosan počula samé chvály, tak som ho tiež skúsila, mne osobne v ničom nepomohol, ale na druhej strane, ani neuškodil. Na každého platí niečo iné, treba si to odskúšať.🙂 Ale ešte predtým si to radšej odkonzultuj s odborníkmi.

mia551
24. jan 2015

@l24 @poty24 @kvieta @nana85 @poly2406 @martina1305 dievcata prosim Vas, ked ste davali detom narosan, davali ste im k tomu aj kyselinu listovu, aby sa zelezo lepsie vstrebalo, alebo nie...? dakujem velmi pekne

mia551
24. jan 2015

@vevora mne jedna pani, ktora pracuje s malymi detickami, teraz tvrdila, ze uz ho u nich na oddeleni davali aj malemu babu, a ze vraj v zahranici sa dava narosan od narodenia, ze je bezpecny aj v takomto malom veku...

martina1305
24. jan 2015

@mia551 my ho davame aj prave teraz, teda dcerka ho uziva 2x denne a nepodavam k tomu kyselinu listovu navyse...

poty24
25. jan 2015

@mia551 aj my ho uzivame teraz 😅 a tiez nepodavam kyslelinu listovu ;) ... ja som 2 tyzdne pre porodom a tiez si z neho sem-tam dam ;) ... ja som max. spokojna!!! Takze smelo uzivajte, urcite pomoze ;)

nana85
26. jan 2015

@mia551 ahoj ja nie,myslim,ze pri narosane to nie je tak potrebne.vyhodou narosanu oproti roznym tabletam z lekarne je to,ze sa vyborne vstrebava.

maca283
26. jan 2015

@poty24 Ty by si ho mala uzivať teraz vo velkom a aj aspom prvy mesiac po porode

maca283
26. jan 2015

@nana85 Ak chcete posilnit tak by sa malo davat C naviac ale neni potrebne ale hlavne pozor nepoužívaž zaroven z mliekom a mliečnými výrobkami treba aspon 30 odostup

poty24
26. jan 2015

@maca283 juj, viem... len mne teraz nechuti a je mi z neho dost zle 😝 ...ale musim sa premoct!!!! 😅 takze zvysujem davku 😉

maca283
26. jan 2015

@poty24 urobíš velmi dobre a mozes aj do vody si zarobit 🙂

kvieta
28. jan 2015

@mia551 Užívame bez kysleiny listovej, okrem železa má aj iné vitamíny, ktoré pomáhajú vstrebávať ho.

spirit16
11. mar 2015

Ano Narosan sa vstrebava vyborne, ale tu kyselinu listovu je k tomu dobre brat, nakolto to ests lepsie podpori vstrebavanie. A ked uz clovek nieco riesi, tak by to mal riesit poriadne.
Kyselina listova bola povodne priamo v Narosane, ale v tekutej podobe bola nestabilna, preto tam teraz nie je.

didus777
10. apr 2015

Maminky mala ma 4mesiace a zistili chudokrvnost,maltoferm hroza vygrcia to a boli ju z toho brusko...kade ake lieky podavali ale ja do nej toto pchat nechcem citam o tomNAROSANe moze to ked ma 4mesiace?cdakaa

spirit16
10. apr 2015

@didus777
Ano mozes, len musis prisposobit davky.

didus777
10. apr 2015

@spirit16 vdaka,zvazujem kupu kedze malu nechcem dopovat liekmi

spirit16
10. apr 2015

@didus777
Ak chces posli mailik, poslem Ti viac info, pripadne ak mas otazky, tak sa pytaj.

spirit16
10. apr 2015

Pri Narosane mame ucinky potvrdene krvnymi testami. Pred a po brani Narosanu. Dokonca tak kde bezne lieky pomahaju malo, Narosan pomaha viac.

miss_shy
17. apr 2015

mala som aj narosan ale pomohol mi fytomineral

zubka5
20. máj 2015

Baby potrebujem objednať NAROSAN pre skoro 3-ročného syna. Kto objedná a prípadne aj nejaké postrehy k užívaniu. Anémiu nemáme potvrdenú, ale máme v rodine a papá velmi málo mäska, tak yb som to chcela takto prírodne preventívne...🙂 kludne môže byť IP

didus777
20. máj 2015

@zubka5 ja som objednavala cez @spirit16 chuti to vyborne 😀 ale pouzivame este kratko

zubka5
20. máj 2015

@spirit16 ja by som chcela info k narosanu prip. Aj inym produktom

aleka
20. máj 2015

Ja ponukam ten sirup

spirit16
20. máj 2015

@zubka5

Ahoj Zubka, do spravy som Ti poslala podrobnejsie info. Posielam cez DPD aj na dobierku.

spirit16
20. máj 2015

@aleka
Mala by si si opravit cenu. Aktualna katalogova cena nie je 42 EUR. Pokial to takto oficialne predavas, tak musis uvadzat oficialnu cenu.

aleka
21. máj 2015

@spirit16 ano v katalogu je vyssia.no niekedy su akcie a sa kupit lacnejsie...a ja mam teraz lacnejsiu cenu.....

snopkulka
21. máj 2015

@aleka
@spirit16 baby a nie je toto proti podmienkam predaja? Mám na mysli teba @aleka . Pokiaľ mi je známe, nesmieš takto ponúkať výrobky na internete 😨

spirit16
21. máj 2015

@aleka
Aleka nesmies oficialne dvat cenu, ktora je nizsia nez katalogova cena, odhliadnuc od toho, ze tak ako to mas Ty urobene by si to nemala mat vobec. Tak prosim respektuj oficialne podmienky JUSTU.

spirit16
21. máj 2015

@snopkulka
Ano je to proti pravidlam.
Plus aleka prosim nezavadzaj tu baby ohladom info. Cena Narosanu je 44,70. Neexistuje ziadna akcia, ktora by ho zlacnovala na 42 EUR.

snopkulka
21. máj 2015

@spirit16
Veď to, Just ma striktné pravidlá, už sa vraj niekoľkokrát stalo, že zrušili zmluvu s poradcom kvôli porušeniu podmienok predaja.