icon

Nášho 14-dňového syna trápia koliky

majuska1214
7. nov 2022

Ahojte, prosim o pomoc,uz 4 dni trapia nasho 14 dnoveho syna koliky, skusali sme snad vsetko...kvapky sab simplex, zavinovanie, atd...spime v noci tak 2 hodiny, sme z toho na prasky a dlho sa tak fungovat neda, nevladzeme, sme z toho uz podrazdeni...viete nejako poradit ? zrejme to vidim uz na navstevu pediatra kedze place aj 5 hodin vkuse

bajka3
7. nov 2022

@majuska1214 kvapky Coliprev

svetlonos
7. nov 2022

@majuska1214
ahoj aj nasmu to zacalo tak v troch tyzdnoch. Jemu pomahalo, ked bol v nosici a obcas v hupacom kresielku ( hlavne som si ja vedela oddichnut od nodenia) Ale v noci on neplakaval. Skuste nosic a prajem vam, nech to rychlo prejde. U nas to bolo oresne v tretom mesiaci a konec.

nika23t
7. nov 2022

@majuska1214 podľa mňa si toho za 4 dni vyskúšala až príliš, keď ako píšeš, sre skúsili už všetko. Niekedy to chce aj čas. Ak nezaberá jedno, po pár dňoch zmeniť za iné kvapky. Ale naša malá tiež mala podobne, u mňa zaberalo nosenie na ruke bez zavinovačky tak, že ležala na brušku na rukách. Trvalo to dva mesiace, ja som bola ako zombie... Držím Vám palce, prvé týždne sú ťažké...

queen_mary
7. nov 2022

Rurka🙂 jedine, co nam pomohlo. a to sme za 6 tyzdnov vyskusali vsetko.

lindusss2016
7. nov 2022

@majuska1214 masiruj brusko v smere hodinovych ruciciek, ale dlho, nestaci minutu

zuzkaa1991
7. nov 2022

@majuska1214 skusit vymenit mlieko ja som menila po 2 az3tyzdnoch az hippko (4te mlieko zabralo) tiez sme dostali cca.od 14dna koliky do 4m nic nezaberalo ani masticky pupok ani kvapky ale urcite davaj bioga probiotika teple zabaly párkrát sme isli na pohotovost a v aute sa jej vzdy ulavilo takze taka poloha ako vo vajci v sede nam.to ukazovala na pohotovosti dieta opriet medzi prsia nech ma chrbatik opreti o nas hrudnik a akoby sedel .....ak bolo velmi zle zacali sme rektalnu rurku tak jej syčali plyny ze nechcela som verit.....a teple zabaly (zoherievala som plienku so zehlickou svokra prikladala.a.tak sme striedali)kedze pri kolikach sme vsetko všetko skusali co nam lekári poradili a nic nepomahalo len cas 😔 aj toho sa obavam druheho dieťaťa....

ukulela
7. nov 2022

@majuska1214 coliprev, obsahuju enzym, co stiepi laktozu, deti ho este nemaju. K tomu nosit, do nosica, ci satky. Neboj, to date. Musis sa upokojit. Spavaj so synom, ked on, aj ty. Kasli na ine veci, ktore nie su prioritne. Na prasky mas narok byt tak po pol roku takehoto stavu 😆 ja som do 2r mladsieho nespala viac, ako 3hod bez prerusenia a dali sme to. Nasla som ai system.

martul
7. nov 2022

@majuska1214 má 4 dni koliky a vy ste už vyskúšali všetko?! Veď to ,,všetko" ešte ani nemalo šancu začať účinkovať. A už ste obaja z toho na prášky?
Trošku treba byť trpezlivý, masírovať bruško a fakt zázrak je coliprev ako ti tu baby radia. A fakt nečakať na zázrak na počkanie. My sme mali problémy s obidvoch synov a trvalo to mesiace kým sme zistili postupne čo im vyhovuje a robí dobre na bruško.

nikaeli
7. nov 2022

Nepoteším ťa, u drobcov to býva časté a 4 dni sú nič. Nie že večer plakal 5 hodín a v noci sme nespali, on nespal ani cez deň, nemohla som ho ani na minútku položiť. Celé dni som bola v pyžame a sotva navarila dcére obed 🤦🏻‍♀️ Trápili sme sa dobré tri mesiace a potom uťalo. Vyskúšali rôzne probio, masírovali bruško, cvičili, veľa mojkali, nosila som ho v šatke a časom to ustalo 🙃